ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

 

Ε, ρε, να 'μουνα σήμερα 20χρονος. Και 25χρονος θα πέρναγε η μπογιά μου στις 40αρες που σήμερα περισσότερο από ποτέ κάνουν κρα για τεκνό! Σήμερα έχουν έρθει τα πάνω, κάτω. Καμία σχέση μ' όσα ξέραμε εμείς οι παλαιότερες σειρές. Να, όμως, που στις ημέρες μας κάποια λεονταράκια κοιμούνται όρθιοι. Δεν έχουν πάρει πρέφα ή βλέπουν τι παίζει, αλλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.

Είναι συγκλονιστικά τα στοιχεία επιστημονικής έρευνας ινστιτούτου σεξολογίας στην Ελλάδα, που αφορά τις Ελληνίδες, ηλικίας από 30 μέχρι 50 χρονών. Οι κυρίες, λοιπόν, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 85%(!!!) δηλώνουν ότι θα έκαναν σεξ με νεώτερο σε ηλικία άνδρα. Και κατά πολύ νεώτερο!

Το πιο φοβερό. Το 95% από τις πρόθυμες γυναίκες να ξαπλώσουν με πιτσιρικά, θα προτιμούσαν αυτός να είναι πρωτάρης! Παρθένος. Έστω λίγο έμπειρος.
Κούγκαρ. Με το όνομα αυτού του άγριου ζώου χαρακτηρίζεται μάλλον επικριτικά, η άνω των 40 χρονών γυναίκα που για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της δεν διστάζει να γευθεί, σε μόνιμη σχέση, το νιάτο και τους χυμούς του νεώτερού της κατά 8-10 χρόνια, ας είναι και μεγαλύτερη η διαφορά ηλικίας. Μη μπερδεύουμε, όμως, την γυναίκα - κούγκαρ που αντιμετωπίζει με προοπτική το δεσμό της με το τεκνό, και μαζί του θέλει σχέση μόνιμη, με την άλλην, την ξελογιάστρα, την πλανεύτρα, τέλος πάντων την ''ανοικτή'' σε επαφή με ανώριμα σεξουαλικά αγόρια, ακόμα και ανήλικα.

Συμπέρασμα. Έχουν ανατραπεί αποφασιστικά τα δεδομένα που ίσχυαν πριν 50 - 55 χρόνια. Αρκεί να αναφερθεί το εξής εκπληκτικό. Το 2000 το 60% των Ελληνίδων ΔΕΝ είχε ποτέ εξωσυζυγική σχέση. Το 2010 τα ποσοστά ήρθαν τούμπα, στο 60% είναι οι «άτακτες» και στο 40% οι φρόνιμες! Σήμερα ασφαλώς είναι ακόμα χαμηλώτερο το ποσοστό των παντρεμένων γυναικών που δεν κάνουν... απιστίες.

Οι γυναίκες πλέον διεκδικούν, και στο παράνομο, τα σεξουαλικά τους... δικαιώματα. Και άμα λάχει γουστάρουν και την πιτσιρικαρία.(Στη φώτο από ταινία του 2004 Alfie ο νεαρός Τζουντ Λω με την σιτεμένη Σούζαν Σάραντον)

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ ΧΑΛΚΟΚΑΖΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...