ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''G''!

 

Έχει σαλτάρει το σύμπαν εδώ και 40 χρόνια με το μαγικό και τόσο μυστηριώδες σημείο «G» στον κόλπο μέσα της γυναίκας. Ψάχνουν όλοι να το... βρουν, να γνωρίσουν και να χαρίσουν την υπέρτατη σεξουαλική ηδονή στην δικιά τους κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Και επειδή είναι δύσκολο, αδυνατούν να το εντοπίζουν πού διάολο να είναι... κρυμμένο αυτό το «G», που πήρε το όνομά του από τον Γερμανό γυναικολόγο Ernst Grafenberg. Αυτός το «ανακάλυψε»(;) το 1950 και, τελικά, το έκανε πασίγνωστο η Αμερικανίδα σεξολόγος Beverly Whipple.

Πόλεμος! Τρώγονται σαν τα σκυλιά γυναικολόγοι και ειδικοί επιστήμονες, αν πράγματι υπάρχει ή όχι το περιβόητο «G». Είναι υπαρκτό υποστηρίζουν κάποιοι, κι αν ερεθιστεί με το πέος ή το δάκτυλο, τότε οδηγεί σε σούπερ οργασμό. Από την άλλη, αρκετοί είναι οι επιφυλακτικοί, αμφισβητούν την ύπαρξη του «G» στο επάνω τοίχωμα, ακριβώς πίσω από το κόκκαλο, στο τρίχωμα του αιδοίου, όπως το έχουν... επισημάνει οι υποστηρικτές του.
Περισσότερο φανατικοί είναι εκείνοι οι επιστήμονες που θεωρούν το «G» ένα μύθο. Μια απάτη.
Όλο το αιδοίο είναι μία ακαταμάχητη ερωτική ζώνη. Αυτό ξέρω εγώ. Μου φθάνει και μου περισσεύει. Δεν θα με τρελάνουν οι δόκτωρες και οι βραβευμένοι καθηγητές, που άλλοι λένε ότι ναι μεν υπάρχει το «G», όμως όχι σ' όλες τις γυναίκες. Άλλοι ότι υπάρχει αλλά δεν... βρίσκεται. Άλλοι ότι είναι μια... εφεύρεση, ένα γέννημα από την ανεκπλήρωτη επιθυμία όσων γυναικών αδυνατούν να φθάσουν σε οργασμό.

Στο παιχνίδι μπήκαν και βιολόγοι, και ψυχολόγοι. Και υποστηρίζουν ότι το «G» προκαλεί άγχος σε γυναίκες και σε άνδρες, που το... ψάχνουν. Και όσες δεν το βρίσκουν αισθάνονται ότι τους «λείπει».

Κάτι άλλο. Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο. Λέμε. Γιατί, ρωτάω, το έστησε, αν πράγματι έστησε κι αυτό το «G». Κι αν ο μεγαλοδύναμος έκρινε σκόπιμο να βάλει τούτο το ερεθιστικό «G», εκεί που το έβαλε, γιατί το έκρυψε; Να μην το βρούμε.

Συμπέρασμα. Παίξτε τη μπάλα σας, κάνετε το παιχνίδι σας αδιαφορώντας εντελώς αν υπάρχει ή όχι το «G». Άσε, ρε. Έχω βγάλει το σλιπάκι της, βλέπω μπροστά μου τον Παράδεισο και θα ψάχνω το... κλειδί του αγίου Πέτρου για να μπω μέσα;

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!