ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 
Με την είσοδο του αντρικού οργάνου στην υποδοχή της γυναίκας οι δυο τους, άνδρας και γυναίκα, γίνονται «σάρκαν μίαν» που λέει και ο παπάς της αιώνιας θρησκείας, σημερινής και αρχαίας. ''Υποδοχή''; Ναι, το ''μέσα'' της θηλυκιάς. Αυτό που πεζοδρομιακά το αποκαλούν με τη λέξη ντροπής «μουνί», από τη λέξη μνους, και σημαίνει χνούδι. Πόσοι άνδρες, είτε αυτοί έχουν, είτε όχι τη σκέψη κολλήμένη στη σεξουαλική επαφή, γνωρίζουν ανατομικά το γεννητικό όργανο της γυναίκας. Σχεδόν κανένας, ακόμα και οι γαμομανείς, οι αχόρταγοι σεξουαλικά.
Να επιχειρήσουμε μια μικρή, και σύντομη, ξενάγηση στη μαγική τρύπα μέσα από την οποία γεννιόνται και οι θεοί. Όχι μονάχα οι άνθρωποι. Όλοι οι άνθρωποι, κι αυτοι που θα τους γράψει η Ιστορία, και οι ανώνυμοι στο σωρό. Κατ' αρχήν το «απ' έξω», το αιδοίο. Άλλο αυτό, άλλος ο κόλπος. Δεν είναι ένα πράμα. 
Ξεκινάμε με το πακέτο των εξωτερικών εργαλείων. Μεγάλα χείλη, μικρά χείλη, κλειτορίδα, υμένας παρθενικός.
Το γυναικείο πέος, η κλειτορίδα στην ιατρική γλώσσα η κλειτορίδα, το μουνοκάυλι στους ''προχωρημένους'', μόνο όταν φουλάρει από αίμα, «σηκώνεται», μεγαλώνει. Να αβαντάρει τον οργασμό. Με την τριβή του πέους στην ηκλειτορίδα, η γυναίκα αρχίζει ν' ανάβει κι έτσι - σε πρώτη φάση - ξεκινάει η διαδικασία στην πορεία μέχρι τον οργασμό.

Υμένας. Η λέξη προέρχεται από το όνομα του προστάτη Θεού του γάμου, του Υμεναίου. Είναι η μεμβράνη ανάμεσα στο αιδοίο και τον κόλπο, και προορισμός της είναι  να «σπάσει». Από τις πολλές επισκέψεις, τις εισόδους του πέους, επόμενο ο κόλπος να ξεχειλώνει.

Κόλπος. Ένας σωλήνας, μέχρι 9 πόντους. Εκεί βρίσκεται το άγιο των αγίων σημείο, η μήτρα. Η Νο1 λέξη της γης. Η μήτρα.

Η μήτρα είναι η φωλιά που φιλοξενεί το έμβρυο. Το τρέφει, το συντηρεί μέχρι να γεννηθεί το βρέφος.

Διακόπτουμε. Δεν είναι απαραίτητη η ξενάγηση προς το βάθος. Στις σάλπιγγες και στις ωοθήκες του κόλπου. Αρκετά αυτά που βλέπει το μάτι, δηλαδή το τριχωτό, η κλειτορίδα, τα μεγάλα και τα μικρά χείλη, το στόμιο της ουρήθρας, η είσοδος του κόλπου. Όλα αυτά δουλεύουν στο κόκκινο μόλις αισθανθούν τον μπέμπη του αρσενικού.
Διαβαστε ακομα: