ΟΡΓΙΟ ΗΔΟΝΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

 
Με το φιλί στο στόμα πίνεις νέκταρ από τα υγρά του άλλου. Απελευθερώνεται η ψυχή σου, όλες οι γκρίζες σκέψεις στο κεφάλι σου πάνε περίπατο, κλείνεις τα μάτια και γίνεσαι εξωγήινος, ξεχνάς ότι πατάς στη γη. Οι παλμοί ξεπερνούν τους 170. Φιλάς και στη στιγμή αποκτάς την απόλυτη ψυχική ισορροπία, αισθάνεσαι να έκανες ένα άλμα αυτοπεποίθησης. Ειδικά στην γυναίκα, αν «πιάσει» το φιλί, τότε παραλύουν τα γόνατα της.
Αυτό σημαίνει το γλωσσόφιλο. Παίρνεις σεξουαλική ηδονή και με τις πέντε αισθήσεις. Ακόμα και με την ακοή ανεβαίνει η λίμπιντο. Κάτι να ψυθιρίσει ο ένας στο αυτί του άλλου. 
Με το στόμα, όχι μόνον τα χέρια, η αφή επιδοτεί την παραγωγή της σεξουαλικής ικανοποίησης. Δεν το συζητάμε τι προσθέτει με την αφή η σεξουαλική επαφή του πέους και του αιδοίου. Όταν το έργο βρίσκεται στην τελική του φάση, όταν οι δυο τους φθάνουν προς το τέρμα, πριν «τελειώσουν». Από τα προκαταρκτικά στο κολπικό σεξ, το φαλλικό, το πρωκτικό, το στοματικό.
Όσο για την αφή. Το φιλί στο στόμα ενεργοποιεί το Είναι του καθενός. Αρχίζει να δραστηριοποιείται η συνωμοσία του σύμπαντος μέσα του. Επειδή το στόμα στους αιώνες των αιώνων κρατάει ένα γονιδιακό cocktail από τα χείλη και τη γλώσσα των πρωτόπλαστων, του Αδάμ και της Εύας.
Στο σινεμά, για πολλά χρόνια, το φιλί στο στόμα ανάμεσα σε εραστές, σε ερωτευμένους ήταν σεμνό, «φιλικό», όχι πυρετικό, όχι παθιασμένο. Μόλις το 1953 ο κόσμος είδε το πρώτο αληθινά ερωτικό φιλί στην ταινία From Here To Eternity, ελληνικός τίτλος Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι. Ένα καυτό φιλί στα χαβανέζικα νερά (φώτο) της Ντέμπορα Κερ και του παίδαρου, του μπρατσαρά και κρυφοαδελφής Μπαρτ Λάνκαστερ (μακαρίτες και οι δυο ηυοποιοί).
Στο πανεπιστήμιο Stanford της Μασαχουσέτης υπάρχει το «Όργιο του Φιλιού». Πρόκειται για έθιμο, δηλαδή μια... δικαιολογία προκειμένου να... καλοσωρίζονται οι νέοι φοιτητές. Την πρώτη πανσέληνο σε ειδική γιορταστική εκδήλωση γίνονται ανταλλαγές φιλιών στο στόμα ανάμεσα στους πρωτοετείς. Συνεχείς(!) ανταλλαγές φιλιών!!!
Έρχεται ο άλλος, η άλλη, στα 18 χρόνια και πιθανότατα μέχρι τότε να μην είχε φιληθεί. Πως αλλοιώς θα... διευκολυνθεί, παρά με τη... νομιμότητα του εθίμου. Υπ' όψιν ότι αυτό άρχισε από το 1900, δηλαδή εποχή κάθε άλλο παρά ευνοϊκή για να βρεθούν μόνοι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Στις 12 τη νύχτα, λέμε για το έθιμο, όλοι οι φοιτητές χωρίζονται σε δύο γκρουπ, ετεροφυλόφιλοι και gay. Και είναι ελεύθερος ο καθένας, η καθεμιά να φιλήσει όποιον διαλέξει, αρκεί κι αυτός να συμφωνεί. Όταν κυκλοφορούσαν κάποιες επιδημίες, για λόγους προστασίας και για να μη... διακοπεί το έθιμο, η διεύθυνση του πανεπιστημίου μοίρασε στοματικά διαλύματα, για να ενθαρρύνει τα γλωσσόφιλα.

Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ