ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΙΣ... ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!

 
Το μυαλό της κολλημένο στο σεξ. Τι το πιο φυσιολογικό σε άτομο νορμάλ, θα σκεφτεί κανείς. Αρραβωνιασμένη, εργαζόμενη στην επιχείρηση του μπαμπά, μια κοπέλλα ολότελα ισορροπημένη, όπως συνφωνούν όσοι την γνωρίζουν. Κι όμως, η εν λόγω επισκέφθηκε ψυχολόγο, γιατί ποιο λόγο;
Επειδή «υποφέρει» από συχνές, συχνότατες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Κάθε ημέρα, μα κάθε ημέρα, ιδιαίτερα πριν πέσει στο κρεβάτι να κοιμηθεί, την «επισκέπτονται» αναπαραστάσεις σκηνών στις οποίες συμμετέχει η ίδια. Όχι, αυτό το φαινόμενο, αυτό το σύμπτωμα δεν χαρακτηρίζει κάποια ανωμαλία της, ότι κάτι στραβό παίζει στο σεξουαλικό της Εγώ.
Δεν την έπιασε κανένας φόβος, κανένας πανικός, άλλωστε. Πήγε στον γιατρό μόνον διότι ήθελε να διαπιστώσει, με τη βοήθεια ειδικού, ψυχοερευνητή, σε τι να οφείλονται οι συνεχείς φαντασιώσεις σε πράξεις συνουσιαστικές, με την ίδια, αλλά και άλλα πρόσωπα από τον κύκλο της. Σεξ με μπόλικο αλατοπίπερο, με παιχνιδίσματα, όχι τυποποιημένα και κλισέ σκηνικά.
Περισσότερα δεν χρειάζεται να προσθέσουμε, ούτε βέβαια να αποκαλύψουμε το όνομά της που, σημειώνω, με την πρώτη ματιά επάνω της, εκείνη είναι που με την κορμάρα της προκαλεί... φαντασιώσεις extreme. Μπαίνουμε κατ' ευθείαν στο θέμα, που στο φινάλε δεν είναι να κάνουμε φτηνό παπαράτσειο κουτσομπολιό προσωπικών σεξουαλικών δεδομένων.
Ποια είναι η ιδανική σύντροφος σε μια σχέση ελεύθερη, δηλαδή χωρίς προοπτική, χωρίς αύριο και μονιμότητα, γάμο και τα λοιπά. Είναι η γυναίκα που δεν διστάζει να κάνει πράξη τις φαντασιώσεις της! Όχι, κύριε. Κάτι περισσότερο. Είναι το θηλυκό που κατ' αρχήν «γεννάει» φαντασιώσεις.

Αυτές τις γυναίκες θέλει ο ενεργός αρσενικός, όχι απαραίτητα ο σεξιστής, ο υπερσεξουαλικός, εκείνος που κατέχεται από σεξουαλικές εμμονές. Μιλάμε για φυσιολογικά πράγματα, για ελεγχόμενα. Αν δεν σαπορτάρει ο ένας, ο άντρας ή η γυναίκα το σαρκικό σμίξιμο, δεν απολαμβάνουν και οι δύο σεξ σε ποικίλες σεναριακές παραλλαγές. Η ιδεώδης γυναίκα, λοιπόν, είναι εκείνη που είναι ανοικτή σε πειραματισμούς αλλά και η ίδια αποτελεί πηγή φαντασιακών επιθυμιών που τις εκπληρώνει με τον εραστή της.

Διαβαστε ακομα:

''ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ'' ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ