ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

 

''Την κατάφερνα όλη τη νύχτα... '', λέει και ο μέγας, ο πρωταθλητής στους επιβήτορες. ''Πέρασε μια τέτοια νύχτα μαζί μου, που θα τη θυμάται για πάντα στη ζωή της. Μιλάμε για long play κατάσταση...''.

Ώπα, ρε μεγάλε και τεράστιε και ανεπανάληπτε! Σε μένα μιλάς, άσε το παραμύθι του ατελείωτου, του μακράς διάρκειας. Εκτός κι αν μιλάμε για κάτι άλλο, όχι για αληθινή σεξουαλική επαφή, που αν ξεπεράσει το ένα τέταρτο της ώρας καταντάει... εξωγήινη. Ψεύτικη, κινηματογραφική, σε επίπεδο τσόντας 

Η απόλαυση που προσφέρει το σεξ, και περιορίζομαι στη φάση όταν πλέον ο αρσενικός έχει ήδη εισδύσει στη θηλυκιά, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ένα δεκάλεπτο. Δεν γίνεται να μπαινοβγαίνει κανείς, να έχει ξεκινήσει να δουλεύει το εργαλείο του κανονικό κομπρεσαίρ και το έργο να κρατήσει τόσο όσο θα έχει... ρυθμίσει από τα πριν το χρόνο στην εκτόξευση του υγρού πυρ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο. Στο 50% των ανδρών ο χρόνος κυμαίνεται από 3 έως 15 λεπτά. Μέχρι τρία λεπτά θεωρείται «σύντομη» η επαφή. Μέχρι επτά είναι «επαρκής» και μέχρι 13 λεπτά η «επιθυμητή». Για το 10%, αναφερόμαστε πάντα στους άνδρες, είναι αρκετό το τρίλεπτο για να «τελειώσουν» από τη στιγμή που θα «εισέλθουν».

Ξέχνα, λοιπόν, το ποιο είναι το ιδεώδες χρονικό διάστημα στην τέλεια συνουσία, που βέβαια είναι μια κούρσα, μια διαδρομή με αφετηρία τα απαραίτητα προκαταρκτικά, τα αγγίγματα, τα χάδια, τα φιλιά, τα γλυκόλογα. Άλλη φάση αυτή, με το δικό της τέμπο και χρόνο. Κι άλλη είναι η φάση όταν ο δρομέας έχει πλησιάσει στην τελευταία στροφή, τότε που θα ακούσει το καμπανάκι... Ακριβώς από εκείνο το σημείο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, και το τέλος τον περιμένει μετά από μόλις πολύ λίγα λεπτά.

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ