ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΕΞΗΝΤΑΡΑΣ

 
Καμιά έκπληξη. Ότι η κυρία Άννα Βίσση η οποία από σήμερα 20 Δεκεμβρίου άρχισε κιόλας να περπατάει στο 66ο έτος της ηλικίας της, είναι... μόνη. Οι ασχολούμενοι με τα πολύ προσωπικά της γεννημένης το 1957 τραγουδίστριας ρεπόρτερ εννοούν ασφαλώς πως δεν έχει εραστή. Μας πληροφορούν, μάλιστα ότι εδώ και κάποια χρόνια είναι...μόνη. Μακριά από άνδρες. Από άνδρα. Ίσως να μην έχει σταθερή σχέση για μεγάλο διάστημα.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως δεν θα το ρίξουμε στο παπαράτσειο κουτσομπολιό. Μη βρεθούμε εκτός γηπέδου. Όλα αυτά είναι μια αφορμή να μιλήσουμε σχετικά με το κατά πόσο είναι σε θέση να μετράει ερωτικά, κυρίως σεξουαλικά, μια γυναίκα στην ηλικία της κυρίας Άννας Βίσση. Μιας εξηντάρας πλας. Μιας εξηνταφεύγα.
Αφήνουμε, λοιπόν, στην άκρη τη συγκεκριμένη περίπτωση της δημοφιλέστατης και εμπορικής τραγουδίστριας. Ποιο είναι το πιθανό, ίσως το βέβαιο, όταν αποσύρεται της ερωτικής δράσης  μια 60άρα, μια 65άρα με πλούσια ατζέντα στο παρελθόν, όπως η κυρία Βίσση. Η κυρία δεν γουστάρει άλλο. Τόσο απλά. Όχι πως δεν προκαλεί πλέον σεξουαλικό ενδιαφέρον ως γυναίκα.
Συμβαίνει σε γυναίκες με αρκετούς συντρόφους στη ζωή της. Με μεγάλη λίστα ανδρών. Κάποια στιγμή να...μπουχτίσουν, κι όχι λόγω ηλικίας. Να ‘ναι τόσο χορτασμένες και να αποζητούν ένα ημίχρονο long play, μακράς διαρκείας. Για δυο χρόνια, για πέντε, για δέκα χρόνια.
Εξηντάρα. Και; Εξηνταπεντάρα. Και; Αν μια γυναίκα είναι καλοδιατηρημένη, αν το ζητάει η ψυχούλα της, τότε ο «φούρνος» ανάμεσα στα πόδια της κρατάει ακόμα τη θερμότητα με την οποία είναι ικανή να ικανοποιήσει εραστή.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ...