ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ

 
Η φάμπρικα ξεκίνησε πρώτα με τις πραγματικές φοιτήτριες. Κορίτσια πανεπιστημιακής ηλικίας, γεμάτες δροσιά και σεξουαλική απειρία, κάποια στιγμή αποφάσισαν, ''υποχρεώθηκαν'' να γίνουν πόρνες, διότι πράγματι αντιμετώπιζαν οικονομικό πρόβλημα.
 
Ιδεώδης ερωτική σύντροφος για παντρεμένο, κάποιον ματσωμένο, μια 19χρονη, μια 20χρονη η οποία δεν είναι επαγγελματίας πόρνη. Ένα κορίτσι με κοινωνικά ενδιαφέροντα, αυριανή επιστήμων, η οποία αδυνατεί να τα βγάλει πέρα, μακριά από την οικογένειά της, σ' άλλη πόλη, διότι πέραν από τα προσωπικά της έξοδα την επιβαρύνουν τα δίδακτρα, και ό,τι άλλο απαιτούν οι σπουδές της.
Είτε, λοιπόν, με δική της πρωτοβουλία, είτε μυημένη από φίλη, μια συμφοιτήτριά της, η αληθινή φοιτήτρια, όχι αυτή που παριστάνει την φοιτήτρια, κάνει το μεγάλο βήμα. Είναι να μη γίνει η αρχή. Χοντροχαρτζηλικώνεται από κάποιον τον οποίον “βλέπει” μια φορά την εβδομάδα, κάθε δέκα ημέρες, αυτό παίζει. Δεν αποκλείεται, αν σηκώνουν τα κυβικά της, να παίζει και με δεύτερο, ίσως και τρίτο πληρωτικό εραστή, παράλληλα. Και να κερδίζει περισσότερα χρήματα απ' όσα χρειάζεται. Και στους γονείς της, τους οποίους βοηθάει οικονομικά, να λέει ότι βγάζει αρκετά ως πλασιέ εγκυκλοπαιδειών π.χ. ή φροντίζει μια ηλικιωμένη.
Το φαινόμενο της “αθώας” φοιτήτριας που γίνεται “ερασιτεχνικά” πόρνη πήρε διαστάσεις μόδας. Το φαινόμενο. Και στις ΗΠΑ και σ' όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Παρουσιάστηκαν, μάλιστα, και κρούσματα με κορίτσια μικρότερης ηλικίας, με μπλε ποδιά, δηλαδή μαθήτριες λυκείου.
Πόσες δικηγορίνες και γιατρίνες ως φοιτήτριες έχουν ένσημα ''εργάτριας του σεξ''; Άγνωστο. Εφιαλτικοί οι υπολογισμοί σε αριθμούς από πανεπιστημιακές έρευνες σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας.
Το γήπεδο είναι μεγάλο. Επόμενο, λοιπόν, να μην το έχουν καταλάβει όλο οι φοιτήτριες, οι αληθινές. Μπήκαν στο παιχνίδι και οι παραμύθι φούρναρης φοιτήτριες. Λέω για το γήπεδο της πελατείας. Του ανδρικού πληθυσμού, του παντρεμένου, του οικογενειάρχη, και καλά στεκάμενου οικονομικά. Άνδρες πετυχημένοι, με σίγουρη καριέρα γουστάρουν να “βοηθήσουν” χαρτζηλικωτά ένα μανουλομάνουλο πριν αυτό αποκατασταθεί επαγγελματικά.

Έτσι, στο πατ κιουτ οργανώθηκε η προσφορά υπηρεσιών στη συγκεκριμένη δυναμική αγορά ανδρών ηλικίας 40-60 χρονών, που δεν λένε “όχι” να “υιοθετήσουν” ένα sugar-baby girl 250-300 μηνών. Πουτανάκια κανονικά παριστάνουν τις φοιτήτριες και η πελατεία μ' ένα κλικ επικοινωνεί μαζί τους, μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ