Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΛΑΝΟ

 
Μου κατέβασε το σώβρακο και έφερε κοντά στο πρόσωπο μου τα γεννητικά του όργανα... Είναι δυνατόν να κάνει τέτοια πράγματα ο ιερέας; Είναι δυνατόν! Στο φινάλε δεν είναι ο πρώτος... Όχι, είναι αδύνατον! 
 
Σ' αυτές τις ιστορίες, τις πολυσυζητημένες και κάργα βρώμικες, από πάνω μέχρι κάτω, ο καθένας λέει ό,τι θέλει... Και όλοι εμείς που τα ακούμε και τα διαβάζουμε, τα εισπράττουμε όπως μας βολεύει. Τα μασάμε και τα φτύνουμε. Αρνούμεθα να τα πιστεύουμε.
 
Την προσεχή Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο πασίγνωστος πια πάτερ Αντώνιος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες της ασέλγειας κατά συρροή και ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων. Παίζεται στάνταρ ότι ο κατηγορούμενος θα αρνηθεί όσα του καταλογίζουν. Είναι αθώος; Είναι. Δεν είναι ένοχος; Ένοχος είναι.
 
Όπως το βλέπει ο καθένας. Κι αυτό ισχύει και μετά το δικαστήριο. Ο κόσμος, κάποιος κόσμος αρνείται την ποινή, ότι αμάρτησε το αφεντικό της Κιβωτού. Άλλοι και να απαλλαγεί ο παπά Αντώνης, θα τον έχουν κάθαρμα.
Είναι να μη βγει στον αέρα η υπόθεση. Βγήκε; Τον άνθρωπο τον καταδίκασαν και τον αθώωσαν τα μμε και οι πιστοί. Χωρίς VAR.
Διαβαστε ακομα: