ΜΗΝ ΤΡΩΣ, ΑΝ ΦΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ...

 

Λέει η κυρία Ναταλία Γερμανού: ''Δεν μ’ αρέσει σε reality μόδας η ατάκα του κριτή σε διαγωνιζόμενη ''Πρέπει να χάσεις οπωσδήποτε 5 κιλά τουλάχιστον''. Τι θα κάνει το νέο κορίτσι που το ακούει; Να μην τρώει, να πέσει στη νευρική ανορεξία;''.

Διακόπτω την κουβέντα της παρουσιάστριας, να απαντήσω εγώ, τι να κάνουν τα νέα κορίτσια όταν ακούνε στην τηλεόραση έναν χάλια να συστήνει σε κορίτσι με νορμάλ αναλογίες: ''Είσαι γεματούλα, να αδυνατίσεις…''. Οι νεαρές, λοιπόν, τηλεθεάτριες, πρώτον, να συνεχίσουν να τρώνε κανονικά. Και, δεύτερον, να σταματήσουν να βλέπουν μαλάκες στην τηλεόραση. Αυτά τα δυο θα τους κάνουν καλό.   

Αγανακτεί η κυρία Ναταλία Γερμανού: ''Κρίμα, ρε, γαμώτο η ελληνική τηλεόραση να ασχολείται με τα κιλά. Στην Αμερική Νο 1 σταρ είναι η Oprah Winfrey που έχει τα παραπανήσια κιλά, όπως η Tyra Banks η οποία έκανε χρόνια shows για μοντέλα''.
Σχόλιο, για να ξέρουμε τοι λέμε. Πρώτον, στις ΗΠΑ  ο μέσος όρος των παχουλών γυναικών είναι μακράν ο μεγαλύτερος από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο. Οι κωλάρες οι Αμερικανίδες. Οι πατσές. Δεύτερον, στα κανάλια της Αμερικής δεν θα βρεις ψώνια να πουλάνε μούρη, ότι είναι ειδικοί σε τούτο και το άλλο, και  να ζητάνε από κορίτσια με κανονικό βάρος να αδυνατίσουν.
Διαβαστε ακομα:

ΡΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!