Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ''ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ'' ΣΕΞ

 
Ο άνδρας ξεκούμπωσε τη μπλούζα της... Πέρασε μισή ώρα από τότε που πέρασε την πόρτα της κι έκλεισε ένας κύκλος θερμής και υγρής συζήτησης... Λέξεις που δεν είχαν κανένα νόημα παρά μόνο να προετοιμάσουν το σμίξιμο των δύο κορμιών... Έλυσε και το σουτιέν και με μια ακόμα ήρεμη αλλά και καυτή κίνηση ο άντρας έσπρωξε το τιραντάκι..., το στήθος της γυναίκας άρχισε να αναπνέει με ελευθερία. Ρώγες μεγάλες, και από τον ερεθισμό της γυναίκας, σκληρές πια, όσο ένα κουκούτσι... Και σ' αυτή τη συνάντηση τους ξεκίνησαν μ' έναν διαφορετικό τρόπο, άλλωστε κάθε φορά που βρισκόντουσαν και ο εκείνος, και εκείνη, έπαιρναν «πρωτοβουλίες» και πλούτιζαν το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο.

Το χέρι του άνδρα ζωγράφισε στο λαιμό της ένα χάδι, λυγμοί τράνταζαν τα λευκά σα χιόνι βυζιά της, δύο «ρουκέτες» σκέτες...

Είναι παντρεμένοι και ζούνε χωριστά. Ο καθένας έχει τη δική του επαγγελματική δραστηριότητα, τα δικά του ξεχωριστά ενδιαφέροντα, έτσι έκριναν πως έχουν ανάγκη το δικό τους χώρο, προσωπικό και ανεξάρτητο. Ο ένας βρήκε στον άλλον το ιδανικό ταίρι, όμως ζούνε χωριστά, όχι στο ίδιο χώρο. Μόνο έτσι κρατάνε θερμή τη σχέση τους, τον πόθο τους; Διαφορετικά δεν την προστατεύσουν από τη φθορά της συμβίωσης. Από μια κοινή καθημερινότητά.

Είναι η νέα αμερικάνικη μόδα LAT. Είναι το Living Apart Together. Το συζήν χώρια. Είναι το μέγα φάρμακο, το τέλειον αντίδοτο στον κίνδυνο της μάστιγας των διαζυγίων.

LAT, λοιπόν, από άνδρα και γυναίκα οι οποίοι κατά βάσιν είναι μονογαμικοί. Δεν την ψάχνουν στο εξωσυζυγικό πήδημα. Στην ερωτική ή σεξουαλική απιστία. «Οργανώνουν» τη συντροφική τους συνάντηση με τέτοιο ύφος, ώστε να μην μοιάζει με νύχτα «οικογενειακή». Και την άλλη μέρα το πρωί συνεχίζουν πάλι χωριστά, όχι χωρισμένοι, τη ζωή τους.
Μέχρι να ξαναβρεθούν ερωτικά οι δυο τους, οι σύζυγοι και με νέες «ποικιλίες» και «τεχνικές» και λόγια αισθησιακά, πρωτοφανέρωτα από το στόμα τους.

Διαβαστε ακομα:

ΤΡΥΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...