ΠΕΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 
Αμολιόνται στους δρόμους της Πλάκας με ένα τεράστιο κατακόκκινο πέος, τέτοιες μέρες, για να γιορτάσουν τη μνήμη του θεού Διόνυσου. Οι ελληνιστές, οι οπαδοί της αρχαίας θρησκείας, με την ΄'Φαλληφορία''. Έτσι λένε την πορεία, από τις λέξεις Φαλλός και Φέρω.

Δεν υπάρχει όριο για τον Διόνυσο, στο φινάλε είναι γιος του Δία και ερωτικός σύντροφος της Αφροδίτης. Λατρευόταν ως ο θεός του κρασιού, δηλαδή της μπέκρας, και της γονιμότητας, δηλαδή της συνουσίας. Διονυσιασμός σημαίνει όργιο. Τι θα πει όργιο; Άλλο το έργο, άλλο το όργιο. Τέσσερα γράμματα η μια λέξη, τέσσερα και η άλλη. Διαφέρουν σ' ένα γράμμα μόνο, αλλά η διαφορά των δυο λέξεων είναι χαώδης. Ουδεμία σχέση.

Το ''έργο'' απαιτεί προγραμματισμό, σχεδιασμό, οργάνωση. Στο ''όργιο'' τα δίνουμε όλα και όπως έρθουν και όπως κάτσουν. Η μόνη οργάνωση στο όργιο έχει να κάνει επειδή δεν είναι ατομική υπόθεση, παίζουν περισσότεροι, άρα χρειάζεται ''πειθαρχία'' στο ξέσπασμα, στην εκτόνωση, στην αποκάθαρση.

Απαραίτητο το όργιο, το ξεφάντωμα στους αρχαίους χρόνους, διότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη να ξεδώσει, και πριν χάσει τη μπάλα, να επιστρέψει στην κανονικότητα, στο μαγκανοπήγαδο της δυστυχισμένης του καθημερινότητας. 

Επανέρχομαι στους δωδεκαθεϊστές. Υπάρχουν και τέτοιοι σήμερα, όπως στην αρχαία Ελλάδα. Θρησκευτικοί οπαδοί των Θεών του Ολύμπου, και την Κυριακή των αποκρεώ με το δικό τους τρόπο τιμούν τον κραιπαλιστή κρασοπατέρα Θεό Διόνυσο. Με την περιφορά ενός τεράστιου πέους στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, Ακρόπολη, Πλάκα, Μοναστηράκι. Απαράδεκτοι είναι. Προκλητικοί.

Είναι η παραδοσιακή της αρχαίας εποχής πομπή «Φαλλοφορία». Η παρέλαση του φαλλού σε ατμόσφαιρα διονυσιακή και αισχρολογίες από ντυμένους με αρχαϊκή ενδυμασία και μάσκες.

«Ο φαλλός πρέπει να αντιμετωπίζεται φυσιολογικά, ελεύθερος και όρθιος…» δήλωσε ένας από τους διοργανωτές του show, για μια χρονιά ακόμα. Από κοντά στο έργο κι όσοι ήθελαν να κάνουν την πλάκα τους. Κρυφοχριστιανοί και άθεοι των οσίων και ιερών των αρχαίων προγόνων.

Μία στιγμή. Σύμφωνοι, το πέος σε μέρες γιορτής και διονυσιακού πνεύματος να κυκλοφορεί ελεύθερο, στητό, κατακόκκινο, απόδειξη ότι αιματώνεται από ερεθισμό σεξουαλικό, όμως όχι μόνον για διασκέδαση. Με το πέος τιμωρείς και κάποιους! Με το πέος, το απόλυτο σύμβολο του πηδήματος, δεν περιορίζεσαι σήμερα να ξεφαντώνεις, αλλά τολμάς να τιμωρήσεις, να δείξεις σε κάποιους δημόσιους άνδρες ότι αξίζει να τους πηδήξεις. .

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ...