ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ..., ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΡΗΠΤΗΖ

 

Νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας, στο πρώην Villa Mercedes. Μισή χιλιάδα γυναίκες κάθε ηλικίας, και 20αρες, και 60αρες, γιορτάζουν την «Ημέρα της Γυναίκας» με έξοδο for Ladies Exclusive Night Show. ''Κοινωνική'' εκδήλωση, βεβαίως μόνον για γυναίκες «έτοιμες για όλα» όταν απολαμβάνουν ανδρικό στρηπτήζ από 13 καλοφτιαγμένους πωπούς. .

Η γιορτή της Ημέρας της Γυναίκας γεννήθηκε το 1857, σα σήμερα 8 Μαρτίου, όταν ξεκίνησαν απεργίες οι εργάτριες μεγάλης κλωστοϋφαντουργικής εταιρείας. Τότε δεν υπήρχε επαγγελματικό strip-show, ούτε από γυναίκες...

Επίσημα η ''Γιορτή της Γυναίκας'' γιορτάζεται από το 1977, όταν έτσι χαρακτήρισε την ημέρα ο ΟΗΕ. Ιστορικά δεν είναι ακριβές πότε και γιατί άρχισε να γιορτάζεται μια ημέρα για να τιμήσει τα δικαιώματα του... ασθενούς φύλου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το πράμα ξεκίνησε το 1909 από το σοσιαλιστικό κόμμα των ΗΠΑ, άλλοι δύο χρόνια αργότερα από την Σοσιαλιστική Διεθνή. Το πιθανότερο, το 1910, όταν έγινε δεκτή σχετική πρόταση μιας Κλάρας Zetkin, Γερμανίδας σοσιαλίστριας.

Επαγγελματίες, αλλοδαποί και Έλληνες, οι 13 στρήπερ ξεσήκωσαν την αίθουσα και φέρνουν τις γυναίκες... εκτός εαυτού. Τα αγόρια γνωρίζουν περισσότερο από τις κυρίες τι εκείνες γούσταραν, γι' αυτό το ξεσάλωμα της αιωνιότητας. Σα να βρισκόντουσαν σε γήπεδο οι…εορτάζουσες Αθηναίες τη μνήμη των καταπιεσμένων εργατριών του 1857... Και φώναζαν άσεμνα συνθήματα, και έκαναν χειρονομίες που θα κοκκίνιζαν οι σύζυγοί τους.

 

Η είσοδος 40 ευρώ, με δωρεάν ποτό, όμως... δούλεψαν και τα «ταμπελάκια» σε κάθε τραπέζι. «ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ» ήταν τυπωμένη η φράση στο ταμπελάκι, και ο στρήπερ πλησιάζει για lap dance, για πριβέ χορό. Τα χαρτονομίσματα των 5 και 10 ευρώ τα χώνει η κυρία στο σλιπάκι του γυμνού «χορευτή», και ο λεβέντης προσφέρεται και για κάτι περισσότερο... Να χορέψει, να λικνιστεί αποενοχοποιημένα και κολλητά επάνω στο αγόρι η κυρία, μεθυσμένη από το αισθησιακό σώου του κλαμπ και την επαφή με το στριγκ του «καλλιτέχνη»

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ