ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ

 

Χριστός, χριστιανισμός. Μαρξ, μαρξισμός. Τι είπε ο Χριστός; Αγαπάτε αλλήλους. Παραμύθι. Βεβαίως και δεν το είπε ποτέ αυτό ο Ιησούς, ο πολύ σοβαρός. Είπαν ότι το είπε οι κατασκευαστές και οι προπαγανδιστές του χριστιανισμού. Αν πράγματι έλεγε ο αρχηγός Να αγαπάτε τον πλησίον σας, τότε θα ακύρωνε τον Θεό, τον Πατέρα του.

Ύβρις προς τον Θεό είναι να ζητάς από τον άνθρωπο, το δημιούργημα του μεγαλοδύναμου, να συμπεριφέρεται ενάντια στη φύση του. 
Ο δε Θεός δεν έκανε κανένα λάθος στο καλούπι όταν έφτιαξε το δίποδο. Έτσι ακριβώς τον είχε σχεδιάσει. Ο άνθρωπος να μην αισθάνεται αγάπη για τον γείτονα, τον συμπολίτη, τον συνάδελφο, ακόμα και για έναν συγγενή του. Τι, δηλαδή; Θα φτάσουμε μέχρι εκεί; Να κριτικάρουμε τον Δημιουργό! Για μοντάρησε έτσι κι όχι αλλοιώς το δημιούργημα του, τον άνθρωπο. Άρα, ο Χριστός δεν ήταν δυνατόν να πει αυτή τη μπαρούφα, Αγαπηθείτε, Να αγαπιέστε.
Την μαλακία, τη χοντρομαλακία την είπε ο άθεος Μαρξ. Με καλές προθέσεις, βέβαια. Για πάρτη του ανθρώπου. Για το καλό του ανθρώπινου είδους. Έγραψε το κομουνιστικό μανιφέστο ο δημιουργός της κομουνιστικής ιδεολογίας. Που ποτέ δεν εφαρμόστηκε. Ακόμα και από φανατικούς, συνειδητούς και αγνούς κομουνιστές. Γιατί; Επειδή στην πραγματικότητα είναι μία θεωρία, όχι ένα σχέδιο, ένα οργανόγραμμα. Επειδή, τέλος πάντων, μη λέμε πολλά, η μαρξιστική θεωρία δεν είναι εφαρμόσιμη. Επειδή είναι ενάντια στη φύση του ανθρώπου, των ανθρώπων. Επειδή τα δίποδα είναι απροσάρμοστα να συμβιώνουν και σ' αυτό δεν φταίει ο...καπιταλισμός, στο φινάλε η αναγκαιότητα του καπιταλισμού, ένα γέννημα ανθρώπινο και γι' αυτό προέκυψε φυσιολογικά, δεν επιβλήθηκε.

Ο άνθρωπος, λέει, είναι το Τέλειον Ον. Το Τέλειον κατασκεύασμα. Ένας μαλάκας και μισός είναι. Αν ήταν τέλειος θα ζούσε εν ειρήνη, και ασχολούμενος με τον εαυτό του, όχι με τον άλλον, με τους άλλους. Πώς να εξαπατήσει, πώς να εκμεταλλευθεί.

Συναρπαστική ιδεολογία ο κομουνισμός και για λογαριασμό της άτομα εκλεκτά αγωνίστηκαν, έχυσαν αίμα, βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, θυσιάστηκαν. Κι όταν πήραν την εξουσία αυτοί οι ίδιοι οι κομουνιστές, χωρίς πια πολιτικούς και κομματικούς αντιπάλους, διέσυραν με τον πιο απάνθρωπο, τον πιο κτηνώδη τρόπο τον κομουνισμό. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή ο άνθρωπος, ον ατελές πνευματικά, δεν είναι σε θέση με ισορροπίες να λειτουργήσει κοινωνικά, συνολικά, ομαδικά.

Οικονομολόγος, κοινωνιολόγος, φιλόσοφος, ιστορικός, όλα αυτά ο Γερμανός θεμελιωτής του κομουνισμού Καρλ Μαρξ, από σόι ραβίνων, δηλαδή και πολύ Εβραίων, γεννήθηκε Μάιο του 1818, και ανήσυχος πάντα είχε προβλήματα με τις αρχές, τόσο στο Παρίσι όσο και τις Βρυξέλλες. Στα 31 του εγκαταστάθηκε στην Αγγλία παντρεμένος από τα 25 του με βαρώνη, κάποια Τζένυ φον τάδε, πέντε χρόνια μεγαλύτερή του. Μαζί της έκανε έξι παιδιά και ένα ακόμα με την υπηρέτρια του. Πέθανε το 1883, σα σήμερα 14 Μαρτίου. Ασφαλώς και είναι η απόλυτη ανοησία να επιρρίπτουν σ' αυτόν όλα τα ανθρώπινα εγκλήματα στο όνομα του κομουνισμού με δράστες σεσημασμένους αγωνιστές και θύματα ιδεολόγους κομουνιστές κι όχι..

Διαβαστε ακομα:

ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ...