ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ... ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

 
Πρόβλημα σεξουαλικής επαφής στο ζευγάρι εδώ και οκτώ μήνες. Ο 45χρονος σύζυγος πριν καλά καλά ξεκινήσει τη σεξουαλική επαφή με την 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών τους, έχει κιόλας ''τελειώσει''. Ο σύζυγος σε δευτερόλεπτα την καταβρέχει, η σύζυγος έχει ξεχάσει τι είναι οργασμός. Υπέφεραν και οι δυο, λοιπόν. Η γυναίκα βρίσκεται σε διαρκή νευρικότητα, ο άντρας τα βάζει με τον εαυτό του. Δεν βαρέθηκε την Αμαλία του, την γουστάρει, την ποθεί λες και είναι η γκόμενα του, όχι η σύζυγος. Η δουλειά, όμως, στο κρεβάτι σφυρίζει λήξη μόλις η μπάλα στηθεί στη σέντρα. Απευθύνθηκαν σε γιατρό. «Πρόωρη εκσπερμάτιση» είπε ο ειδικός, κάτι όχι παθολογικό, συνήθως.

Άνδρας και γυναίκα σταμάτησαν το σεξ. Για ποιο λόγο να ξεκινούν κάτι στο οποίο θα αποτύχουν. Θα πικραθούν και οι δυο. Να τους λείπει μια ακόμα επιβεβαίωση στο πρόβλημα τους. Μία ημέρα του λέει: ''Ο Τζώρτζης στο γραφείο με φλερτάρει επίμονα. Με διακριτικότητα, όμως. Σκέπτομαι να προχωρήσω μαζί του, διαφορετικά θα τρελαθώ. Θα τον καλέσω σπίτι το Σάββατο, δήθεν να συζητήσω κάτι επείγον επαγγελματικό, και ξεκάθαρα θα του δείξω ότι είμαι διαθέσιμη. Εσύ να λείπεις, και τα παιδιά θα τα στείλω να κοιμηθούν στη μάνα μου''.

Αποφεύγουμε τις λεπτομέρειες, περπατάμε στα γρήγορα την ιστορία. Ο σύζυγος έχει κατανόηση, αγαπάει την γυναίκα του, της είχε τυφλή εμπιστοσύνη και δέχθηκε την πρότασή της. Μ’ έναν όρο! Να παρακολουθεί κρυφά τη συνάντηση. Γιατί; Και ο ίδιος να μη ξέρει το Γιατί. Τέλος πάντων, συμφώνησαν και ο σύζυγος από... περιέργεια (;) θα πάρει μάτι το σκηνικό με τον συνάδελφο της συζύγου, αν τελικά οι δυο τους καταλήξουν στο κρεβάτι.

Πριν καλέσει τον υφιστάμενό της, έναν 50αρη τζιτζιφιόγκο, η εδώ και μήνες ασυνουσίαστη γυναίκα ρώτησε ευθέως τον σύζυγο. ''Γιατί θες να μας κατασκοπεύσεις;''. Πραγματικά ο 45χρονος δεν είχε συνείδηση της επιθυμίας του. Ίσως να αυτοτιμωρηθεί, επειδή ο ίδιος είναι ανίκανος να την ικανοποιήσει σεξουαλικά. Ίσως, πάλι, στο μπανιστήρι να βάζει νοερά τον εαυτό του στη θέση του άλλου, όσο εκείνος κάνει σεξουαλικό παιχνίδι με την γυναίκα του.

 

Άνδρας και γυναίκα έστησαν ένα κρεβάτι στο δωμάτιο όπου υπολόγιζαν να παιχτεί το έργο, και σε τέτοιο σημείο, ώστε να είναι εύκολη η ορατότητα του κρυμμένου στη σοφίτα ''κερατά'' συζύγου. Η κυρία υποδέχθηκε τον υποψήφιο εραστή της με προκλητικό ντύσιμο. Ο συνάδελφος είδε μπροστά του μια άλλη γυναίκα. «Είσαι σίγουρη, ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, να προσέχω τι μου λες, όταν έχω δίπλα ένα πλάσμα τόσο ελκυστικό όπως είσαι σήμερα…» της λέει πονηρά, και με προσπάθεια να φανεί ό,τι αστειεύεται ο επισκέπτης .

 

- Ντίνο, μου λες, φαντάζομαι, όσα επαναλαμβάνεις σ’ όλες τις γυναίκες.

«Ναι, μου αρέσουν οι γυναίκες, πολλές γυναίκες τις σκέπτομαι ερωτικά, όμως όταν είμαι με κάποια δεν έχω καμία άλλη στο μυαλό μου…».

- Δεν σε πιστεύω. Σκέπτεσαι εμένα, τι σκέφτεσαι για μένα…, τον ρωτάει με νόημα η Αμαλία, η οποία δείχνει την... επιμονή της να συνεχίσουν την - εκτός επαγγελματικής συνεργασίας - κουβέντα . .

«Τι σκέπτομαι;... Να άπλωνα το χέρι μου να σ’ ακουμπήσω…».

- Αστειεύεσαι, του κάνει εκείνη τσαχπίνικα. Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτά που λες… Αν, όμως, σ’ άφηνα να με πιάσεις, έτσι από περιέργεια, αλήθεια, σε ποιο σημείο του σώματός μου θα ήθελες να...

''Είσαι σίγουρη ότι θες την απάντησή μου…''.

- Ας πούμε ότι είμαι σίγουρη…

«Αυτό που έχω να σου πω λέγεται ψιθυριστά… Στα χείλη σου, αυτά θέλω να ακουμπήσω…».

Ο δείκτης της δεξιάς παλάμης του χάιδεψε τα κοραλλένια και φουσκωτά, σα γινωμένα φρούτα, χείλη της κι αυτά αμέσως άρχισαν να τρεμοπαίζουν. Το δάκτυλο του χώθηκε στο στόμα της.

Ο υφιστάμενος δεν έχει σταματήσει το πήγαινε - έλα μέσα στον κόλπο της γυναίκας που σπαρταράει, και θέλει να φωνάξει. Τον δέχθηκε μέσα της με τα ρούχα της, και αμέσως αρχίζει να τα πετάει από επάνω της.

Ο σύζυγος στο... παρατηρητήριο του κρατιέται να μην αυνανιστεί, διότι ο γιατρός του είχε συστήσει πως η αυτοϊκανοποίηση επιδεινώνει το πρόβλημά του, να μουσκεύει αμέσως τη γυναίκα του. Ακόμα, ο σύζυγος θυμήθηκε ότι ο γιατρός του είπε, ιδιαιτέρως, όταν δεν ήταν παρούσα η Αμαλία, ότι αν πάει μ’ άλλη γυναίκα πιθανόν να μην του παρουσιαστεί η πρόωρη εκσπερμάτιση.

Το επόμενο Σάββατο νέα ''επαγγελματική'' συνάντηση της Αμαλίας με τον υφιστάμενο. Ο σύζυγος υποτίθεται «απουσιάζει» από το σπίτι, και από το πατάρι έκανε πάλι τη σεξουαλική κατασκοπία στην γυναίκα του, την κατευχαριστημένη με την ''εξωσυζυγική'' της αταξία.

Ο άντρας προτείνει στην σύζυγό να δοκιμάσει κι αυτός μ’ άλλην. Είναι μία 20χρονη Ρωσίδα πόρνη, για την οποία εγγυάται ο κολλητός του. Ίδιο το σκηνικό, τούμπα το έργο. Στο μάτι η σύζυγος, στο κρεβάτι ο σύζυγος με το ρωσάκι μανούλι. Κι έγινε το θαύμα! Εραστής κλάσεως και ο σύζυγος!

Μόνο για δυο - τρεις φορές το ζευγάρι έγινε και τριπλέτα με την Ρωσίδα. Μετά δεν είχαν ανάγκη τη ρωσική βοήθεια. Άντρας και γυναίκα βρήκαν το δρόμο τους.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ