Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ''ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ''

 
Μπαίνει στο γραφείο το κορίτσι και ο συνάδελφος ανταποδίδει την καλημέρα της με χαμόγελο, όχι... πονηρό, και της κάνει ένα κομπλιμάν «Είσαι πολύ όμορφη σήμερα, Μαρία». Αντί να αισθανθεί ικανοποίηση η Μαρία, ποιος ξέρει τι ζόρι τραβάει κι αυτό σίγουρα την βασανίζει χρόνια, καταγγέλλει τον συνάδελφό της για... σεξουαλική παρενόχληση. Ο άνθρωπος ούτε της έβαλε χέρι στα οπίσθια, πολύ περισσότερο δεν την στρίμωξε στην τουαλέτα, να της ξηγηθεί χαμουρέματα με βία και βρωμόλογα. Τίποτα απ' αυτά.

Έχει παραξεφτυλιστεί αυτή την ιστορία της «σεξουαλικής παρενόχλησης». Σ' όλα τα πολιτισμένα κράτη έχουν ξεχάσει το για αιώνες βαρβαρικό τους παρελθόν και επειδή πλέον το παίζουν...πολιτισμένα, φτιάχνουν και ξαναφτιάχνουν νομοσχέδια και γίνονται κατηγορούμενοι άνδρες, τα τελευταία χρόνια και γυναίκες(!), για σεξουαλική παρενόχληση προς το άλλο φύλο.

 

Το ότι κάποιοι άνδρες είναι γυναικομανείς, δαιμονίζονται και δεν κρατιούνται, και εκδηλώσουν φόρα παρτίδα την επιθυμία τους, δεν τους κατατάσσει απαραίτητα στην κατηγορία του εγκληματία. «Ναι, σε γουστάρω με χίλια, ρε, Μαρία, κάθε βράδυ σε βλέπω στον ύπνο μου, αλλά αν δεν θέλεις να βγούμε, κομμένη από μένα, δεν σε ξαναφλερτάρω...».

Είναι κορτάκιας, είναι μπουκαδόρος, είναι βιαστικός, όμως αν εισπράξει άρνηση κύριος αξιοπρεπής την κάνει γυριστή και δεν επανέρχεται. Να, όμως, που ο νόμος δεν ορίζει με σαφήνεια της κόκκινες γραμμές, ούτε τις ροζ, με συνέπεια να γίνονται οι καταγγελίες και με το παραμικρό. «Ο κύριος προϊστάμενος μου την έπεσε!». Άλλο αυτό, κι άλλο ο προϊστάμενος να απειλεί την υφιστάμενη, να την εκβιάζει ότι αν δεν του κάτσει θα της κάνει δύσκολη τη ζωή, θα ζητήσει την μετάθεση της.

Στο φινάλε. Είναι αδύνατον κανονικός άντρας στον ίδιο χώρο με γυναίκα, με γυναίκες, να μη γουστάρει, και να μη πηγαίνει η αρσενική σκέψη του στο... κακό. Να βρεθεί σεξουαλικά, μάλιστα όταν η άλλη ντύνεται προκλητικά. Οι αράδες με αφορμή το «πρώτο επεισόδιο» σεξουαλικής παρενόχλησης που έφαγε ο William Jefferson Blythe o 3ος, γνωστός ως Μπιλ Κλίντον. Και όπως όλα τα «θύματα» της σεξουαλικής παρενόχλησης έτσι και η υπάλληλος του τότε κυβερνήτη του Άρκανσας ζητούσε επιδικαστικά να αποζημιωθεί με κάποιο χρηματικό ποσό. Συνέβη σα σήμερα, 6 Μαΐου, το 1993.

Ο γαμίκος Μπιλ Κλίντον, γεννηθείς το 1946, με σπουδές νομικής στο Γαίηλ, σε ηλικία 30 χρονών έγινε γενικός εισαγγελέας στο Άρκανσας, 32 χρονών κυβερνήτης και στα 46 του πρόεδρος των ΗΠΑ. Αρκετές γυναίκες, πριν σκάσει το «σκάνδαλο Λεβίνσκι», τον είχαν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβαστε ακομα:

ΗΤΑΝ GAY, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ