Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

 
Οκτώ χρόνια γάμου έκλεισε ο από το 2013 πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου. Είναι ο πρώτος κυβερνήτης χώρας που δημοσιοποίησε τη σχέση του με άνδρα, τον οποίον και παντρεύτηκε. Μεγάλη μαγκιά του. «Είμαι ομοφυλόφιλος και σ’ όποιον γουστάρει, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν ντρέπομαι τίποτα» ήταν σα να έλεγε στα ίσα ο gay πολιτικός. Η μαγκιά, το λέω και το εννοώ. Και ο κόσμος τον ψήφισε ξανά και παντρεμένο με άνδρα. Αναφερόμαστε στον 50χρονο δικηγόρο Ξαβιέ Μπετέλ, απόφοιτο του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην δημάρχου της πόλεως του Λουξεμβούργου και πρώην βουλευτή του δημοκρατικού κόμματος. 

Μαγκιά επίσης του ομοφυλόφιλου πρωθυπουργού να δώσει στη δημοσιότητα πόζες τρυφερές με τον σύζυγό του, την επέτειο των τριών χρόνων του έγγαμου βίου τους. Εγώ, γιατί να μην έχω το δικαίωμα να ξεράσω; Αν όχι να ξεράσω, να δηλώσω τη δυσφορία μου στην εικόνα δύο ανδρών οι οποίοι επιδεικνύουν την ερωτική τους σχέση.

Είναι απόλυτα φυσικό, καθόλου ανώμαλο, να ερωτεύονται δύο άνδρες. Η φύση γεννάει τον ετεροφυλόφιλο άνδρα και κατά 10% τον συνειδητό, τον ξεκάθαρο ομοφυλόφιλο. Αυτό σύμφωνα με τις στατιστικές, ο ένας στους δέκα είναι όμο. Αυτό είναι το ποσοστό σε άνδρες και γυναίκες. Γιατί, όμως, να κακοχαρακτηρίζομαι εγώ, κι όταν λέω εγώ εννοώ όσοι άνδρες δεν… συμφωνούν κι αυτοί στη θέα δύο εραστών ανδρών. Η σωστή διατύπωση του ερωτήματος είναι γιατί χαρακτηρίζουν ως «ομοφυλοφοβία» την όποια αντίθεση, αισθητικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, με την ομοφυλοφιλία από τον οποιονδήποτε
Η κουβέντα με την ευκαιρία σήμερα της Διεθνούς Ημέρας κατά της ''Ομοφυλοφοβίας'', η λέξη αποτελεί και νομικό όρο. Η διεθνής ημέρα καθιερώθηκε στις 17 Μαίου, διότι τότε, το 1990 αποφασίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ασθένεια.  

Αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία. Πέρα για πέρα. Δεν θα ειρωνευτώ, δεν θα στραφώ ποτέ ενάντια σε κάθε δηλωμένο ή απόκρυφο ομοφυλόφιλο. Γιατί, όμως, σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες περί ανθρώπινων δικαιωμάτων, να με χαρακτηρίζεις ομοφυλόφοβο; Δεν κατάλαβα!

Ούτε φοβάμαι τον ομοφυλόφιλο, με την έννοια ότι θα… χαλαρώσει τα ήθη επειδή κυκλοφορεί ελεύθερα πλέον και έγγαμος. Ούτε έχω καμία σκέψη να αντιδράσω με επιθετικότητα κατά του ομοφυλόφιλου. Άλλο ότι μέχρι σήμερα η κουλτούρα μου δεν έχει φθάσει στο σημείο να βλέπω δύο πιτσουνάκια ερωτευμένα του ίδιου φύλου και να μη με χαλάει στο μάτι.

Προσβάλουν την ελληνική γλώσσα όταν με τη λέξη ''ομοφυλοφοβία'' αποκαλούν την κάθε εχθρική συμπεριφορά κατά των gay. Γιατί «ομοφυλοφοβία», όμως; Έχω την απάντηση.

Έχεις να κάνεις με καραμπινάτο ρατσισμό! Στο όνομα της προστασίας της ομοφυλοφιλίας επιδεικνύουν έναν γνήσιο, ναζιστικού τύπου, ρατσισμό ενάντια εκείνων που απλά δεν έχουν ακόμα συμβιβαστεί π.χ. στα φιλιά στο στόμα ανάμεσα σε δύο άνδρες. Να βλέπουν ζευγάρι ερωτευμένων ανδρών, όπως στα πρόσωπα του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και του συζύγου του.
Διαβαστε ακομα:

Η ΚΥΡΙΑ ΜΙΜΗ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ