ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ

 

Να ξεκαθαρίσουμε, πώς θέλει η κοινωνία τον μητροπολίτη. Να πηγαίνει με αγοράκια, να του αρέσουν οι χήρες, γιατί όχι και οι παντρεμένες. Ή να παραμένει ανέραστος, σύμφωνα με τις επιταγές της Εκκλησίας.

Κατάρες πέφτουν στον δεσπότη όταν τον κάνουν τσακωτό παιδεραστή. Δεν αποφεύγει τη ντροπή της κοινωνίας ο ρασοφόρος, ακόμα κι αν κρεβατώνεται με μανουλομάνουλο πριν τα τριάντα, να τα δίνει όλα και να μην καταλαβαίνει.

«Η Ιερά Σύνοδος δεν προστατεύει τους ομοφυλόφιλους, ούτε ανέχεται στις τάξεις της την ομοφυλοφιλία... », κάπως έτσι το λένε από το ιερατείο και πάντα προκαλούν όποιον κατηγορεί αρχιερέα να δώσει στοιχεία. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Τι μας λένε; Υποστηρίζει δημόσια και σοβαρά το παπαδαριό της Ελλάδος ότι δεν υπάρχουν gay ιερείς και αρχιερείς! Άλλο αέρα πατέρα να καταδικάζεται η ομοφυλοφιλία κι άλλο να δηλώνεται ότι δεν υπάρχουν σταχτομάγκαλοι δεσπότες.

Η πρόκληση, μάλιστα, έχει και μια πρωτοτυπία. Λένε ότι το πειθαρχικό όργανο της Εκκλησίας στο οποίο καλούμε να προσέλθει να καταθέσει όποιος έχει κάτι να πει, δηλαδή ποιοι είναι gay, διασφαλίζεται από απόρρητο. Δεν θα μάθει κανείς ποιους από το συνδικάτο ο καταγγέλλων θα «καρφώσει».

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ