ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ... ΒΥΖΙΑ

 
Από φάτσα δείχνει φαβορί στο διαγωνισμό με τη συμμετοχή ηλιθίων. Είναι κόρη μεγιστάνα, πακέτο αμέτρητο ο μπαμπάς, εκείνη λες λανσάρει τα αμεταχείριστα μπαλκόνια της. Δεν τα χούφτωσα, λέω ότι δείχνουν φρέσκα, φρεσκότατα, ζουμερά, ολοστρόγγυλα βυζιά, πυρωμένα, σαν αχάιδευτα για μήνες. Το κορίτσι χώρισε το 2014, πήρε διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου και λόγω ότι ο πατέρας της, ο Ελληνοαμερικάνος Τζων Κατσιματίδης, δεν ξέρει τι έχει, θεωρείται πάντα η καλύτερη νύφη της αγοράς.

 

Ποιος δεν την παντρεύεται; Να κάνουμε μια άσκηση. Ας ξεχάσουμε τον πρώην σύζυγο της, ο ορισμός του κρυόκωλου. Του κατεψυγμένου πέους. Ανηψιός του Ρίτσαρντ Νίξον, με το ψώνιο της πολιτικής. Ας περιοριστούμε στην κόρη του πλουσιώτερου Ελληνοαμερικανου, Του αυτοδημιούργητου ασχημάντρα Γιάννη Κατσιματίδη, γεννημένου το 1948, 7 Σεπτεμβρίου, στη Νίσυρο, στο νησάκι των Δωδεκανήσων, με λιγώτερους από χίλιους κατοίκους σήμερα.

Δεν μιλάς, ούτε λέξη, για την Αντρέα, έτσι λέγεται η ''χαζοβιόλα'' στη φάτσα κόρη του κροίσου, αν ξέρεις ποιος είναι ο ντάντυ. Ο γιος ενός φαροφύλακα από τη Νίσυρο ξεκίνησε ''Ζήκος'' σε μπακάλικο, από μπακαλάγατος, από υπαλληλάκος έγινε αφεντικό στο μαγαζί και στη συνέχεια ιδιοκτήτης αλυσίδας μπακάλικων, μανάβικων και προχώρησε σε σουπερμάρκετ, βενζινάδικα, αεροπλάνα. Μεγάλος και τρανός ο Τζων Κατσιματίδης, παίζει πρώτο τραπέζι πίστα στα δυο κόμματα, ρεπουμπλικάνικο και δημοκρατικό, και με την εκκλησία βέβαια, η δε 32χρονη κόρη όπου βρεθεί, μοστράρει το πλούσιο στήθος της. Αυτό είναι το βασικό μου προσόν, φαντάζεται ο καθένας να σκέφτεται το κορίτσι. Ίσως διότι το στήθος έχει τις ανάγκες του, να χαϊδευτεί, να φιληθεί. Στη φώτο με τον σεσημασμένο Μπιλ Κλίντον, οικογενειακό φίλο των Κατσιματσίδων.
Δεν αποκλείεται ο τέως πρόεδρος να αποπειράθηκε να ''ξελόγιασει'' για ένα μόνο one stand night την θυγατέρα Κατσιματζίδη.
Ας υποθέσουμε ότι ένας άνδρας σαγηνευτεί από τα πράγματι δύο εκρηκτικά κανόνια της Αντρέα. Αν την παντρευτεί, αυτή θα κάτσει καλά; Έστω ότι ο γαμπρός αποδειχθεί κελεπούρι, ικανοποιεί τις ανάγκες των δύο βυζιών, τα περιποιείται ερωτικά και στοργικά, δεν τα αφήνει παραπονούμμνα. Η βυζού θα κάτσει καλά; Ή θα θέλει κι άλλα, εννοώ έξω από τον σεξουαλικό τομέα. Θεωρητικά μιλάμε. Και τι λέμε; Δεν είναι εύκολη γκόμενα και σύζυγος εκείνη με μπαμπάκα φορτωμένο στο χαρτί. Έχει τις παραξενιές της και ο σύζυγος χρειάζεται μαστοριά.
Από την άλλη η κόρη δισεκατομμυριούχου δύσκολο να δικαιωθεί ως γυναίκα, ως σύντροφος άντρα. Αν λάβει κανείς υπ' όψιν πως είναι μάλλον απίθανο να γνωρίζει το δρόμο που οδηγεί στην πληρότητα.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ... ΕΡΩΤΑΣ