ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 
Η επιτυχία της αστυνομίας είναι να τσακώσει τους μπουκαδόρους πριν τα τζιμάνια ρημάξουν δεκάδες σπίτια. Και πως θα γίνει το τοιούτον κατόρθωμα; Να στριμώξει η μπατσία τον κακοποιό στο ξεκίνημα της καριέρας του, ακόμα και πριν αυτός αρχίσει τις μπούκες. 
Μια μικρή ιστορία, στην οποία έτυχε να είμαι παρών... Ώρα 11 και 10 πρωί σε καφέ κατά Κορυδαλλό μεριά. Εγώ τα λέω με βετεράνο διαιτητή, με τον οποίο έχω ραντεβού. Στο απέναντι τραπέζι δυο σκατόφατσες, όχι περισσότερο από 30 χρονώ, ''αλλάζουν'' πεντοχίλιαρα, σε δραχμές. Ένας μοναχικός τύπος στο βάθος κήπος, σίγουρα συνταξιούχος, γυαλικό στα μάτια, εφημερίδα στα χέρια. Ουδείς άλλος στο κατάστημα, εκτός από την νεαρά σερβιτόρα.

Μετά από 17 λεπτά στο μαγαζί πλακώνουν μπάτσοι με πολιτικά και ''παίρνουν'' μαζί τους δυο ''ύποπτους''. Οι οποίοι αποδείχθηκαν λερωμένοι. Τι είχε συμβεί; Ο κύριος γυαλάκιας με την εφημερίδα τηλεφώνησε στο τμήμα και τους είπε ''Για κοπιάστε, το και το, το πράμα κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...''. Σακουλεύτηκε ο μπάρμπας ότι τα δυο καλόπαιδα είναι μπερδεμένα σε βρωμοδουλειές. Φάτσες πονηρές, και σε ώρα εργασίας, οι δυο ''ύποπτοι'' δεν ήταν στη δουλειά τους, στο γραφείο, στο εργοστάσιο, στην οικοδομή, κι είχαν στα χέρια τους μια δεσμίδα χαρτονομίσματα.

Προχθές η αστυνομία τσάκωσε έξι και από τη φάτσα τους μόνο βγάζεις συμπέρασμα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να τους ρουφιανέψουν από αντίπαλη συμμορία, ούτε να τους παρακολουθήσεις. Κρα κάνουν από μακριά ότι δεν την βγάζουν στο τίμιο μεροκάματο.
Διαβαστε ακομα: