ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...

 
Ο θαυμαστός κόσμος του Χόλυγουντ. Της κινηματογραφικής βιομηχανίας και των σταρ, των πλέον χρυσοπληρωμένων εργαζόμενων στον πλανήτη. Και όπου υπάρχει χρήμα με ουρά, εκεί θα συναντήσεις ό,τι πιο ακραίο. Το πιο απίθανο, το πιο περίεργο. Ο Μάικλ Ντάγκλας, ένα από τα μεγαλύτερα καθάρματα του Χόλυγουντ, άσχετο αυτό, κατά δήλωση του, έπαθε καρκίνο στο φάρυγγα, διότι έκανε κατάχρηση στοματικού σεξ. Στα 66 του χρόνια.

Παγκόσμια ήταν η αναστάτωση από την αποκάλυψη του ηθοποιού, τρία χρόνια μετά το... ατύχημα του. Κατ' αρχήν, ένοιωσαν άσχημα, σχεδόν εφιαλτικά, οι άνδρες λάτρεις του αιδοίου με τη γλώσσα τους. Της αιδοιολειξίας, να το πούμε σεμνά και κυριλάτα. Έτσι είναι. Υπάρχουν οι σωστές, οι κατάλληλες λέξεις για κάθε πράμα, ακόμα και για το πιο πονηρό, πιο ερεθιστικό.

Στο γιατρό λες ''Έχω αυτό το πρόβλημα στο πέος μου''. Δεν θα χρησιμοποιήσεις λέξη πεζοδρομιακή. Και η γυναίκα στο δόκτωρ θα πει ''Παρακαλώ μια εξέταση στο αιδοίο μου...''. Προέρχεται η λέξη Αιδώς, Ντροπή. Και Λείχω, ελληνικά μιλάμε σημαίνει Γλύφω. Αιδοιολειξία, λοιπόν, είναι το στοματικό στη γυναικεία φωλιά  Το γράφουν κανονικά τα λεξικά.

Να συνεχίσουμε, με την ευκαιρία ότι σήμερα 25 Σεπτεμβρίου. έχει γενέθλια ο Μάικλ Ντάγκλας, γεννήθηκε το 1944. Κατάρες έριξαν στον γιο του Κερκ Ντάγκλας και οι γυναίκες, όσες φτιάχνονται με το στοματικό. Όσες έχουν ανάγκη την ηδονή με το στοματικό. Επόμενο οι άνδρες να το αποφεύγουν, μην την πατήσουν όπως ο Ντάγκλας, οποίος μάλιστα εξομολογήθηκε ότι είχε και εκπαιδευτεί να κάνει παιχνίδι στον γυναικείο κόλπο, την κλειτορίδα και τα κάτω χείλη. Ρεσιτάλ έδινε στα εξωτερικά και εσωτερικά χείλη.

Με το σχετικό πατιρντί πριν δέκα χρόνια, σκάει μύτη η πρώην σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας και... ξεκαθαρίζει: ''Δεν άρπαξε τον καρκίνο στο στόμα από... εμένα!''. Δηλαδή! Εγώ είμαι καθαρή, άρα δεν έχει να με... φοβηθεί κανένας άντρας. Αυτό υπονοεί η κυρία; Η γυναικάρα Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ηθοποιός επίσης (φώτο).

Διαβαστε ακομα:

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ