ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ...

 
Χωρίς γάμο ένδεκα χρόνια σχέση, ερωτική, συντροφική, απόλυτα συνειδητή, και γονείς δύο πανέμορφων αγοριών χρονών, όμως ήρθε η ώρα του διαζυγίου. Η ώρα του χωρισμού, μάλιστα δύο ανθρώπων πετυχημένων και συγκροτημένων. Και να μη διέλυαν την συμβίωσή τους, ακόμα και να προχωρούσαν σε γάμο, το διαζύγιο, ο χωρισμός πάντα θα περίμενε στη γωνία.

Όσο ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος ζευγαρώνει, ακόμα και με παντρειά, κι αυτό θεωρείται γεγονός φυσιολογικό, αλλά και απαραίτητο, άλλο τόσο φυσιολογικό και απαραίτητο είναι μετά από κάποιο διάστημα, ίσως και 30 και 40 χρόνια μετά, να πάρει ο καθένας το δρόμο του.

Γιατί; Υπάρχουν αρκετά και ουσιαστικά «γιατί». Επειδή η σχέση κούρασε. Επειδή πλέον ενοχλεί ο άλλος, η άλλη. Επειδή το άτομο αναζητεί την ατομικότητά του. Επειδή θέλει ένα άλλο συμπλήρωμα. Επειδή...
Η Ναόμι Ουώτς του 1968, Βρετανίδα μεγαλωμένη στην Αυστραλία έχει σήμερα 28 Σεπτεμβρίου τα γενέθλιά της. Ντεμπούτο στο σινεμά έκανε το 1986, έχει στραφεί στο βουδισμό, έγινε μεγάλη σταρ και αφού δοκίμασε αρκετές σχέσεις κατέληξε στον Λιβ Σράιμπερ (1967), επίσης κινηματογραφικό και θεατρικό ηθοποιό. Ο Εβραίος Ισαάκ Λιβ Σράιμπερ, σπουδαίος ηθοποιός, όχι φάτσα ζεν-πρεμιέ, καμία σχέση με Μπραντ Πητ και Ρίτσαρντ Γκηρ, αλλά με πολύ δυνατές ερμηνείες σε δεύτερους ρόλους. Χώρισαν το 2016 και από το επόμενο κιόλας έτος έφτιαξαν νέα σχέση και μ' αυτήν οδηγήθηκαν σε γάμο το 2023. Η Ουώτς στα 54 με ηθοποιό, ο Σράιμπερ με την πρώην μις Νοτια Ντακότα, με την οποία ήδη απέκτησαν κορίτσι.

Ναόμι Ουώτς και Λιβ Σράιμπερ είχαν γνωστοποιήσει ότι το διέλυσαν με κοινή ανακοίνωση: «Με πολύ αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας, ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί και να εξερευνήσουμε αυτή τη νέα φάση στη σχέση μας...».

Λόγια. Ωραία λόγια, όμως δεν κρύβουν την πουτάνα και αιώνια αλήθεια στις ανθρώπινες σχέσεις

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΟΡΤΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΙ