Ο ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ

 

Όταν η Ελισάβετ Β’ έγινε βασίλισσα της Αγγλίας, ο άνδρας της πήρε τον τίτλο «βασιλικός σύζυγος». Από μία άποψη είναι και κωμικό, στα όρια του γελοίου. Να κυκλοφορεί κάποιος για δεκαετίες ως… βασιλικός σύζυγος. Ο άλλος, ο γιός τους, ο Τσαρλς άντεξε περισσότερο από δέκα χρόνια το καπέλωμα από την λατρεμένη Νταϊάνα; Να παριστάνει τον «πριγκηπικό σύζυγο» της δημοφιλέστατης λαίδης Ντάι.

Ο Τσαρλς παντρεύτηκε την Νταϊάνα το 1981. Ποτέ δεν το αγάπησε το κορίτσι. Και πώς να το αγαπήσει ένας άνδρας που δεν ξέρει να αγαπάει. Η γυναίκα της ζωής του είναι η Καμίλα Πάρκερ Μπώουλς, την οποία επίσης δεν αγάπησε. Και πώς να την αγαπήσει, αφού δεν το ξέρει το ρήμα αγαπώ, το είμαι ερωτευμένος, το είμαι καψούρης.

Η Καμίλα, από παντρεμένη είχε πάρει πρέφα ποιος είναι ο δυστυχής Τσαρλς και τον… κατέκτησε όταν αυτός ήταν ακόμα με την Νταϊάνα. Το πιο εύκολο! Με την Καμίλα ένοιωθε ασφάλεια ο πρίγκηπας. Ότι είναι άνδρας κανονικός, έστω και χωρίς να δείχνει πόσο αρσενικός είναι.
 
Αστέρι η Νταϊάνα. Κοσμαγάπητη. Ο Τσάρλς στη σκιά της. Χώρισαν το 1992, πήραν διαζύγιο το 1996.

 

Πριν την Νταϊάνα, γιατί κάποια έπρεπε να παντρευτεί, ο Τσαρλς ζήτησε από τον πατέρα της κάποια Αμάντα. Η «17 Νοέμβρη» της Ιρλανδίας, ο περιβόητος ΙΡΑ, σκότωσε τον πατέρα της Αμάντας και το κορίτσι είπε «όχι» στον Κάρολο. Φοβήθηκε τη ζωή της αν μπλέξει με την βασιλική οικογένεια. Ο Τσαρλς τα έφτιαξε με την Σάρα, την μεγαλύτερη αδελφή της Νταϊάνα, πριν την παντρευτεί. Έτσι, μετά τον τίτλο του μόνιμου διαδόχου του θρόνου έγινε και «πριγκιπικός σύζυγος» της σταρ Νταϊάνα, οποία σκοτώθηκε το 1997. Ο Τσαρλς παντρεύτηκε την χωρισμένη και από παλιά γκόμενα του, την γριούλα Καμίλα το 2005.

Διαβαστε ακομα:

ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ