ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΦΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

 
Οι ένδεκα στους δέκα απατεώνες εκμεταλλεύονται την ανάγκη του αλλουνού. Όχι, δεν φθάνει μονάχα η ανάγκη κάποιου, κάποιων, για να γεννηθεί ο απατεώνας. Ακριβώς. Ο απατεώνας είναι δημιούργημα όσων τους έχει πιάσει η απελπισία. Χρειάζεται, όμως, να είναι και μαλάκας ο απελπισμένος.

Πιάσανε έναν τύπο, 56 χρονών, και δύο κυρίες συνεργάτιδές του, 46 και 35 χρονών. Αυτές ανελάμβαναν παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων γυναικών, ύποπτες στους άνδρες τους ότι ξενοπηδιούνται. Μη λέμε πολλά ο αρχηγός της τριμελούς συμμορίας κονομούσε λεφτά από κορόιδα.

Πώς αλλοιώς παρά κορόιδο λες τον άλλονα όταν πληρώνει 3 με 5 χιλιάδες ευρώ σε κάποιον άγνωστο για να του φέρει αποδείξεις ότι η γυναίκα του τον κερατώνει; Φοβερά πράγματα. Δεν τον ξέρει τον θεωρούμενο ντετέκτιβ, δεν τον έχει συστήσει κανένας, δεν έχει διεύθυνσή του και μέσω διαδιχτύου μαζί του κλείνει ... συμφωνία.

Τελικά ο μάγκας ο 56χρονος έστελνε στους πελάτες του αντί διαλόγους των γυναικών με τους εραστές τους, ένα μονόλογο του Γιώργου Κοινούση, το σουξέ του “Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε”. Δηλαδή;

Άνθρωπος είναι η γυναίκα σου, ρε, κι έκανε ένα σφάλμα, τι ψάχνεις να βρεις με ποιον πήγαινε; Πραγματικά, μια τέτοια “συμβουλή” από τον ντετέκτιβ αξίζει την αμοιβή του.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ, ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ