ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!

 
Οι νεώτεροι δεν τα ζήσατε. Τα λαμπάκια μας ανάβανε από τις τουρίστριες. Σήμερα κυκλοφορούμε και τους χειμερινούς μήνες δίπλα σε τουρίστριες, σε βορειοευρωπαίες επισκέπτριες των αρχαιολογικών μας μνημείων και τις έχουμε συνηθίσει. Μας έχουν συνηθίσεικι αυτές. Μιλάμε για εκείνη την Ελλάδα που το καλοκαιράκι ξαφνικά γινόταν ΟΗΕ. Βαβέλ. Ξένες με κορμί λαχταριστό και σακίδιο με παγούρι.

Θυμήθηκα τις κουβέντες του Σουηδού Μάρκους Μπεργκ, του άλλοτε γκολτζή του Παναθηναϊκού. «Επόμενο να κάνει θραύση ο αλκοολισμός στην πατρίδα μου και να γίνονται πολλές αυτοκτονίες. Ο κόσμος πάει το πρωί στις 8 στη δουλειά κι είναι σκοτάδι. Σκοτάδι ακόμα και στις 4 το απόγευμα που θα φύγει από τη δουλειά. Όλο το χρόνο σκέπτονται τη μία εβδομάδα που θα περάσουν σ' ένα ελληνικό νησί...».

Μαλάκες Έλληνες! Αρχιμαλάκες Έλληνες! Καπετάν μαλάκες Έλληνες! Δεν ξέρετε που ζείτε. Αυτή είναι η δυστυχία σας. Ευλογημένος ο τόπος σας, όχι εσείς. Οι παππούδες σας, κάργα στο καυλόσπυρο, όταν ήταν πιτσιρικάδες έμπαιναν στην τουαλέτα κι έμεναν εκεί μέσα όσο κρατάει ένα ματς με παράτα και πέναλτυ. Την βαρούσαν κανονικά και όσο αντέχανε. Και το καλοκαίρι έπαιρναν από πίσω τις κορμάρες τις τουρίστριες που περπατούσαν με τις σορτσάρες. Τα κορίτσια που ερχόντουσαν από χώρες που το σεξ δεν θεωρούνταν ούτε ντροπή, ούτε ταμπού.

Δυστυχώς για τις νεράιδες του Βορρά, από Δανίες, Σουηδίες και σία, όταν βρισκόντουσαν με Έλληνα, αντί να νοιώσουν ότι τις πήρε αγκαλιά ο Απόλλωνας και ένας άλλος Ολύμπιος Θεός, αυτές αμέσως έπαιρναν πρέφα πως από σεξ τα νεαρά ελληνόπουλα ήταν... αυτοδίδακτοι. Γνώριζαν μόνο όσα είχαν μάθει στους καμπινέδες των σινεμά, μετά από ταινίες τολμηρού περιεχομένου

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΜΑΥΡΟ