ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ... ΚΕΡΑΤΟ

 
Είναι μάλλον απίθανο να βρεις κάποιον, κάποια και να μην υποπτεύεται κάποια στιγμή, σε κάποια φάση της ζωής του, ότι η άλλη, ο άλλος τον απατά. Ακόμα και η πιο πιστή γυναίκα, ο πιο πιστός σύζυγος - και παρά τη θέλησή τους- εύκολα, δύσκολα, δικαιολογημένα, αδικαιολόγητα, προκαλεί τουλάχιστον αμφιβολίες μήπως δεν είναι αφοσιωμένη, αφοσιωμένος. Είναι τέτοια η πουτάνα η ζωή που κάνει ύποπτο καθένα. 

Στο ερώτημα ποιοι είναι εκείνοι, άνδρες και γυναίκες, που περισσότερο φοράνε το κέρατο στην, στον σύντροφό τους, η απάντηση τα λέει ...όλα. Είναι όσοι, όχι μόνον έχουν απλά ελεύθερο χρόνο, αλλά και ευέλικτο ωράριο. Όχι στάνταρ απασχόληση εκτός οικίας, εκτός οικογένειας.

Και είναι αιγόκερως στο ζώδιο. Αυτό μαρτυρούν οι έρευνες. Ύποπτοι, λοιπόν, όσοι γεννήθηκαν από το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Αιγόκερως; Υποψήφιος, υποψήφια να σε κερατώσει!

Ένα άλλο εύρημα - κι αυτό δεν χρειαζόταν έρευνα για να τσεκαριστεί. Οι μισοί άπιστοι, συγκεκριμένα το 48%, το κάνουν με άτομο του περιβάλλοντος του ζεύγους. Το 25% με την νταντά των παιδιών, μ' εκείνην που φροντίζει το παιδί του ζευγαριού.

Διαβαστε ακομα:

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΤΕΡΜΑ