Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ...

 
Γίνονται πλέον και μεγάλες διαδηλώσεις σε ευρωπαϊκές πόλεις ενάντια στην τρομοκρατία. Μάλιστα. Ποιοι είναι οι διαδηλωτές; Οι τρομοκρατημένοι, βέβαια. Ο τρόμος, ο φόβος για το Ισλάμ, για τους αγωνιστές στο όνομα της μουσουλμανικής θρησκείας, βγάζει στους δρόμους κι ένα εκατομμύρια ανθρώπους.
Φοβούνται, και έχουν πέρα για πέρα δίκαιο να είναι τρομοκρατημένοι, από ένα ακόμα κτύπημα των τζιχαντιστών. Ατόμων ψυχολογικά και συναισθηματικά πανέτοιμων να πεθάνουν σα μάρτυρες ανατινάζοντας π.χ. το μετρό, σκοτώνοντας εκατό, διακόσιους ανθρώπους.
Οι αιματηρές τρομοκρατικές επιχειρήσεις δεν ήταν τυχαίες. Είναι οργανωμένες αντάρτικες ενέργειες, σε καμιά περίπτωση μεμονωμένα περιστατικά.
Έχεις να κάνεις με φανατισμένους και στρατιωτικά εκπαιδευμένους καμικάζε. Οι μαζικές και αυθόρμητες διαδηλώσεις γίνονται ασφαλώς για να καταδικάσουν την τρομοκρατική ενέργεια, να διαμαρτυρηθούν για τους νεκρούς. Κρύβουν, όμως, και την απειλή που νοιώθει ο κόσμος για μια νέα ισλαμική επίθεση, στο όνομα υποτίθεται του Μωάμεθ.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΗΚΩΜΑΡΕΣ