''ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ'' ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

 

Δεν μ’ ενδιαφέρει σ΄ αυτή ή την άλλη περίπτωση μιας κυρίας που εκδίδεται τι θα αποφασίσει το άλφα και το βήτα δικαστήριο. Καμία απόφαση της δικαιοσύνης, ακόμα κι αν εκτελεί πολύ καλά τη δουλειά της, δεν θα κάνει μαύρο το άσπρο. Το άσπρο, μαύρο.

Η πραγματικότητα είναι ότι πολλές γυναίκες, φοιτήτριες, άνεργες, νοικοκυρές, μόνες τους καταφεύγουν στην πορνεία. Και το ότι επιλέγουν την «προστασία» του άλφα ή βήτα «ροζ κυκλώματος» δεν σημαίνει πώς τις «ψάρεψαν», τις παραπλάνησαν. Πως έτσι ή αλλοιως τις εκβιάζουν να πάνε με πελάτες.

Γιατί να το κάνουν αυτό οι σύγχρονοι «νταβατζήδες» όταν δεν έχουν πρόβλημα να «στρατολογήσουν» στην πορνεία πεταλουδίτσες με τη δική τους βούληση. Ειδικά στη δεκαετία της οικονομικής κρίσης η πορνεία απλώθηκε μόνη της. Οι Ελληνίδες ξαφνικά το ‘ριξαν στην πουτανιά, κι όχι λόγω έκλυσης ηθών.

Αυτή είναι η αλήθεια. Τελείωσε και το αίσχος της δεκαετίας του ’90. Τότε, που ξεφόρτωναν κορίτσια μ’... άλλες υποσχέσεις από την ανατολική Ευρώπη και τις εκβιάζανε, και τις είχαν μαντρωμένες. Σήμερα, με 100 και 150 ευρώ από μια ''επίσκεψη'' σε μία ημέρα το κορίτσι κάνει παντελόνι όσα θα κέρδιζε τίμια, με το μηνιαίο μισθό σε μία εταιρεία, σε μία βιοτεχνία, σ’ ένα γραφείο.

Διαβαστε ακομα:

ΤΖΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ