ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Της πουτάνας το μαγκάλι έγινε στο Παρίσι. Γνωστή ιστορία. Κάποιοι στο όνομα της επανάστασης ξεσηκώθηκαν και τα έκαναν λίμπα, ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Και δεν μπορείς να πεις τίποτα διότι έτσι ξηγήθηκε ο... λαός. Ποιο είναι πάλι το νέο, τόσο παλιό, ακόμα πιο παληό από το χώμα που πατάς. Μη ψάχνεις, μόνο μπάνιζε αυτά που δεν τολμάς να κάνεις.
Χούλιγκαν τα έκαναν. Όχι, δεν είναι χούλιγκαν, επαναστάτες είναι. Ξεσηκώθηκαν γι αυτό και το άλλο. Και ξηγήθηκαν για πάρτη κι αυτών που στο σπιτάκι τους μένουν κλεισμένοι και περιμένουν άλλους να ξηγηθούν γι αυτους.
Όχι, δεν είναι χούλιγκαν. Είναι επαναστάτες, κοινωνικοί αντεροβγάλτες, πολιτικοί επαναστάτες. Αιώνιοι αντιεξουσιαστές. Είναι αυτοί με τους οποίους δεν τολμάει να τα βάλει κανένας. Γατί; Επειδή όλους τους βολεύει ο τσαμπουκάς του δρόμου κάποιων επαγγελματιών που με το δίκηο τους θαρρούν ότι είναι υπεράνω κομμάτων και λάού.
Διαβαστε ακομα:

