Η ΓΥΝΑΙΚΑ - ΛΑΦΥΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ

 

Σάρον Στόουν, η γυναίκα χωρίς ηλικία. Αρνείται το ρόλο της συζύγου, γεννήθηκε να ‘ναι ερωμένη. Ερωτεύσιμη. Ερωτική. Και όποιος είχε την ευτυχία να του δοθεί, αισθάνθηκε το κορμί της να τραντάζεται, να αποκτά το τέμπο της ατμομηχανής στην κατηφόρα.

Φώναξε τον πιο ακριβοπληρωμένο σεναριογράφο του Χόλυγουντ κι ο κοκκινομάλλης σπυριάρης, γυαλάκιας με χοντρή μύτη, ένας κακάσχημος μισοκαραφλός εμφανίστηκε μπροστά της με τουπέ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την καριέρα μου, δεν έχω παράπονο για τις ταινίες που πρωταγωνίστησα, όμως θέλω το ρόλο της ζωής μου. Να παίξω μια γυναίκα που να μείνει στην Ιστορία, να ταυτιστώ μ’ ένα legend – ρόλο, όπως όλες οι ντίβες του σινεμά. Μπορείς να ικανοποιήσεις αυτή την υπέρτατη επιθυμία μου, Τζιμάκο;...».

- Κανένα πρόβλημα αν ικανοποιήσεις κι εσύ την δική μου υπέρτατη επιθυμία.

«Γιατί όχι, Τζίμυ, αν μπορώ να σ’ εμπνεύσω...» τον πλησίασε η κυπαρισσόκορμη Σάρον και με τη βραχνή, με γρέζι στη φωνή της του ψιθύρισε στο αυτί:

«Θέλω να μου δώσεις το ρόλο μιας γυναίκας – λάφυρο, που όποιος υψηλών απαιτήσεων άντρας την κατακτήσει να θεωρεί ότι κέρδισε μονάκριβο έπαθλο.
Μιάς γυναίκας που συμμετέχει σε αποκρυφιστικές, σε μυστηριώδεις τελετές γονιμότητας, όμως αυτή δεν ενδιαφέρεται να γεννήσει παιδιά, παρά μόνον τον πόθο στους άνδρες της επιλογής της...».

Η Αμερικανίδα χολυγουντιανή ηθοποιός Sharon Yvonne Stone γεννήθηκε 10 Μαρτίου, σα σήμερα το 1958. Ξεκίνησε από το μόντελιγκ και το 1980 έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε ταινία. Παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές, ζει με τρεις υιοθετημένους γιους και έχει ασπαστεί τον βουδισμό. Προσπαθεί πάντα να είναι σέξυ, η 60άρα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πώς δείχνει η γυναίκα ότι θέλει να πηδηχθεί