ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ

 

Την αντικρύζεις και τρομάζεις. Το απόλυτο σκιάχτρο. Κανονικό, που το καρφώνεις στο χωράφι, για να παίρνουν δρόμο τα φουκαριάρικα τα πουλάκια. Μιλάμε για μια γυναίκα υπερδισεκατομμυριούχα, αληθινή εξουσία στον κόσμο της μόδας, που έχει τους πάντες στα πόδια της. Και έφθασε να γίνει βαμπίρ. Βρυκόλακας σκέτος.

Ντονατέλα Βερσάτσε. Όνομα βαρύ. Από τον αδελφό της, τον σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε, μια παγκοσμιότητα στο είδος του, που τον σκότωσε το 1997 ένας πρώην εραστής του, στη βίλα του στο Μαϊάμι της Φλώριδας. Και κληρονόμησε την αυτοκρατορία αυτή η υστερική γυναίκα, βουτηγμένη όλη μέρα στην κοκαίνη. Η κόρη της (φώτο) έχει το 50% του κολοσσού που της κληροδότησε ο θείος της, αλλά το κουμάντο έχει η μάνα της με το 20% που άφησε σ' αυτήν ο αδελφός της.

Τίποτα δεν έλειψε από την Ντονατέλα που γεννήθηκε σα σήμερα στις 2 Μαϊου, το 1955. Τα είχε όλα, εκτός από ένα, τον εαυτό της. Όπως η μάνα της δυστυχισμένη και η κόρη της, ένα ακόμα θύμα νευρικής ανορεξίας. Να μη βάζει μπουκιά στο στόμα.
Φωτογραφίζεις την περιβόητη Donatella Versace και την δείχνεις στα παιδιά, όταν δεν τρώνε το φαγητό τους. Ένας σκελετός. Η επιτομή του σκιάχτρου.

Στα καλά της η κυρία, μετά την αποτοξίνωση, όταν επανερχόταν στην έδρα της, στο Μιλάνο, εμφανιζόταν πάντα με ακολουθία την κομμώτριά της και τον προσωπικό της υπηρέτη, έναν Φιλιππινέζο. Μια κακιά, μια ανώμαλη γυναίκα. Που, όμως, στα πάρτυ της έχει όποιο αστραφτερό όνομα γουστάρει.
Και βλέπεις σήμερα αυτό το φρικιό με το παραμορφωμένο πρόσωπο από τις πλαστικές και λες: Όχι, χίλιες φορές όχι, δεν θα ήθελα να ήμουν αυτή, ας είχα τα λεφτά της, τη φήμη της, την επιρροή της, τις γνωριμίες της.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμύθι με όνομα η ζωή της Πηνελόπης