Η ΙΡΙΝΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

 

Η Μεγάρα είναι ένα άγνωστο πρόσωπο της ελληνικής μυθολογίας. Θα την κάνει πασίγνωστη η γκόμενα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτή, η Ιρίνα Σάγιακ επιλέχθηκε, παρ’ ό,τι άσχετη ηθοποιός, να παίξει στο σινεμά την γυναίκα του Ηρακλέους.

Ο Ηρακλής είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που πάτησε στη γη. Αυτό το λέει ο μύθος. Ο Ηρακλής είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαλάκες όλων των εποχών. Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας.

Οι Άθλοι του Ηρακλέους, σου λέει. Το κορόϊδο ο Ηρακλής, λέει ο αποδυτηριάκιας. Μιλάμε σοβαρά; Όχι, βέβαια. Αν μιλάμε σοβαρά τότε μόνον θεολογικά θα προσεγγίσουμε το στόρυ του Ηρακλέους. Δεν θα το τολμήσουμε βέβαια, διότι πολύ εύκολα να παραξηγηθούμε, να με περάσουν για θεούσα. Μυθολογία, ίσον απόκρυφη θρησκεία. Ξυπνήστε. Υλικό για όλες τις θρησκείες.

Η επίσημη αγαπημένη του άσσου της Ρεάλ, το μοντέλο από την Ρωσία, θα είναι η Μεγάρα στην ταινία «Ηρακλής – Οι Θρακικοί Πόλεμοι» που θα είναι έτοιμη να βγει στην Αμερική τον προσεχή Ιούλιο. Δεν ξέρω πως θα το μανουβράρουν το σενάριο, στο Χόλυγουντ την πάνε τη δουλειά όπως τους βολεύει. Σύμφωνα με το μύθο η Ήρα αποτρέλλανε τον Ηρακλή, του πήρε τα λογικά, κι αυτός σκότωσε τα δυο παιδιά που έκανε με την Μεγάρα και τράβηξε για άλλους άθλους, όπως και για άλλες ερωτοδουλειές.

Βέβαια. Ερωτύλος ο Ηρακλής, δεν του έφθανε μόνο η 27χρονη ασιατικής ομορφιάς Ιρίνα Σάγιακ.

Διαβάστε ακόμα:

Πούλησε δυο φορές την Αφροδίτη της Μήλου