ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΑΚΑΚΙ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ

 

Ένω χωριατοκόριτσο ντροπαλό και συνεσταλμένο, με καταγωγή από φτωχή οικογένεια, με ρίζες από Σκωτία και Ιρλανδία, γεννήθηκε ανάμεσα σε φυτείες καπνού στην Αμερική κι αυτή ήταν η πρώτη της δουλειά, να μαζεύει φύλλα καπνού. Μια φορά την εβδομάδα πήγαινε σινεμά, αγαπημένος της ηθοποιός ο Κλαρκ Γκαίημπλ και η ταινία που την συγκινούσε ήταν “Μια γυναίκα πειρασμός”.

Πώς τα φέρνει η ζωή, που λένε. Όταν μετά από χρόνια γυρίστηκε το ρημαίηκ της ταινίας “Μια γυναίκα πειρασμός” με τίτλο “Μοκάμπο” αυτή ήταν η πρωταγωνίστρια, με πρωταγωνιστή τον Κλαρκ Γκαίημπλ. Η σεξόβομβα Άβα Γκάρντνερ. Μια άλλη γυναίκα, που είχε ανακαλύψει, μάλλον που είχε απελευθερωθεί ο ανεξάρτητος χαρακτήρας της. Και την κυριαρχούσε η χωρίς μέτρο ανασφάλειά της.

Η Άβα Γκάρντνερ γεννήθηκε παραμονή Χριστουγέννων, το 1922, γύρισε 50 ταινίες, ήταν υποψήφια για Όσκαρ στο...”Mocambo”, το 1953 και πέθανε αφού έκανε συντρίμμια τη ζωή της, το 1990, στο Λονδίνο.

Ήταν όμορφη. Αληθινά όμορφη, πράσινα μάτια, κορμάρα με φιλήδονη επιδερμίδα και εκείνο το λακάκι στο πηγούνι που ξετρέλλαινε. Η γαμιόλα. Ψωλοτσακίστρα άπαικτη. Δώσε της σεξ και πάρε της τη ψυχή. Και ό, τι άλλο είχε.

Δεν ήθελε να φύγει από τούτο τον κόσμο η Άβα Γκάρντνερ χωρίς να συμπληρώσει τα πηδήματα που όφειλε στον εαυτό της. Όταν χώρισε με τον Φρανκ Σινάτρα πήγε στην Ισπανία κι εκεί ξεσκίστηκε. Με διάφορους. Ίσως να ήταν κατά βάθος ένα πονεμένο κορίτσι.

Διαβάστε ακόμα:

Πήγε παράδεισο επειδή τα έδινε όλα στο κρεββάτι