ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΩΡΕΝΣ

 

“Ένοιωσα σα να με κακοποιούσαν σεξουαλικά” είπε η 24χρονη Jennifer Lawrence, σπουδαία κινηματογραφική ηθοποιός, με Όσκαρ, παρακαλώ, για το “σκάνδαλο” των γυμνών φωτογραφιών χωρίς τη θέλησή της που έκαναν ένα οργιώδες πάρτυ στα social media. Έλα! Υπάρχουν και κάποια όρια σ' αυτό που λέγεται παραβίαση της προσωπικής ζωής”. Και ποια είναι αυτή που λέει ότι θίχτηκε, τόσο όσο η φρίκη μιας σεξουαλικής κακοποίησης.

Είναι η Τζένιφερ Λώρενς με το μέγα ατού. Το ταλέντο της. Είναι και γκόμενα. Άρα, την έχει ανάγκη η βαρειά βιομηχανία του Χόλυγουντ. Τα πακέτα είναι πολλά, λέω για τα κεφάλαια που χρειάζεται η παραγωγή μιας ταινίας για παγκόσμιο πρωταθλητισμό. Όπως και τα κέρδη της μπίζνας είναι τερατώδη. Να, γιατί κάνουν κρα από ένα πρόσωπο, ένα πιο βαρύ πυροβολικό από την Αντζελίνα Ζολύ, την Σκάρλετ Γιόχανσον, την Σαρλίζ Θερόν.

Μουνάρα η Τζένιφερ Λώρενς με πρόσωπο που εύκολα σε μπερδεύει. Είναι ψυχικά ανισόρροπη ή, συναισθηματικά πλήρης. Μια τσούλα, μια πληρωμένη πόρνη ή, κρύβει την άβγαλτη παρθένα.

Είδα τις φωτογραφίες της σταρ με το τεράστιο φίδι πάνω στο ολόγυμνο κορμί της. Η αθώα και διεστραμμένη μαζύ. Η φωτογράφηση, σ' αυτήν δεν αισθάνθηκε σεξουαλική βία, ονομάστηκε Girl Meet Voa. Τέτοιο μεγάλο ερπετό είναι ο βόας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι το φίδι που αλλάζει χρώμα, όπως η ίδια η ηθοποιός που σαν άτομο δεν την ενδιαφέρει η συντροφικότητα, παρά μόνο το γαμήσι.

Γυναίκα χωρίς ίχνος σιλικόνης που θέλεις την αφίσα της στο δωμάτιό σου, όμως όχι την ίδια γιατί είναι η απειλή σε κάθε άνδρα. Μάτια γεμάτα αγνότητα και ψυχή πουτάνας. Δεν μου λέει τίποτα ο βόας απλωμένος και κολλημένος στο κορμί της. Θα ήθελα να την μπανίσω να αυνανίζεται κι αυτή να μην αισθάνεται ότι την κακοποιώ ψυχολογικά, σεξουαλικά.

07-02-15lorens01

07-02-15lorens02

Διαβάαστε ακόμα:

Η κυρία Βαρουφάκη είναι καλλιτέχνης