ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ JFK;

 

Στις 22 Νοεμβρίου του 1963 ο πρόεδρος των ΗΠΑ, John F. Kennedy πέφτει νεκρός από τις σφαίρες -υποτίθεται- του Lee Harvey Oswald. Σχεδόν μισό αιώνα μετά ο Jake Epping, ένας συνηθισμένος καθηγητής, έρχεται αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη πρόκληση που μοιάζει τουλάχιστον παρανοϊκή.

Το “11.22.63”, είναι μια καινούργια τηλεοπτική σειρά θρίλερ και μυστηρίου, 8 επεισοδίων. Ο τίτλος αναφέρεται στην ημερομηνία 22 Νοεμβρίου του 1963 (οι αμερικάνοι βάζουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα), που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, John F. Kennedy δολοφονείται στο Dallas του Texas. Είναι βασισμένη στο βιβλίο του Stephen King, και όπως καταλαβαίνετε είναι μια εντελώς «τρελή» ιστορία, απ’ αυτές που μόνο ο Stephen King μπορεί και σκέφτεται και γράφει.

Σχεδόν μισό αιώνα μετά την δολοφονία του προέδρου, ο Jake Epping, ένας συνηθισμένος καθηγητής γυμνασίου, έρχεται αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη πρόκληση: έχει την ευκαιρία να γυρίσει πίσω στο χρόνο όχι μόνο για να προσπαθήσει να αποτρέψει τη δολοφονία του J.F. Kennedy αλλά και για να ανακαλύψει ποιος πραγματικά τον σκότωσε. Στην πορεία όμως, ο Jake ανακαλύπτει πως το να αλλάξεις τον ρου της ιστορίας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν το ίδιο το παρελθόν αρνείται να αλλάξει και αρχίζει να αντεπιτίθεται...

Διαβάστε τη συνέχεια, δείτε και το trailer στο nikosonline.gr