ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ

 

Από ποιους; Από τους γνωστούς σκατόψυχους, τους μέτριους, τους ατάλαντους και την ΝΔ. Χαχαχαχαχαααα !!! «Δεν είναι καιρός ούτε για πειράματα, ούτε για συνταγές από το παρελθόν» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη, και ξέρει πολύ καλά ότι θα φάει κράξιμο, αλλά δεν την νοιάζει. Οι πολιτικοί θρέφονται από το κράξιμο.

Δεν το είχα πάρει είδηση μέχρι που διάβασα μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, που φυσικά και πήρε θέση σχετικά με τα σχόλια για τον Γιώργο Κιμούλη ο οποίος θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Έτσι έγραψε τουλάχιστον η Καθημερινή, πως ο Γιώργος Κιμούλης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Και τα social media έχουν πάρει φωτιά.

Και μέσα σε όλους τους σκατόψυχους, πετάχτηκε και η Νέα Δημοκρατία να δηλώσει «παρούσα» και να διαφωνήσει, χωρίς όμως να προτείνει εναλλακτικές λύσεις. Το παπαγαλάκι της ΝΔ, η Ολγα Κεφαλογιάννη, έκανε δήλωση για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Και εγώ ρωτάω: θα τα βάλει τα πράγματα στην θέση τους η ΝΔ; Η παράταξη που έχει ξεφτιλίσει την Ελλάδα με τα εκατοντάδες οικονομικά και κοινωνικά σκάνδαλα; Θέλουν με το ζόρι να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε; Βρε ας τον διάολο από κει χάμω...

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr