ΣΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ… ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ!

 

Λένε οι πτυχιούχοι απατεώνες της πολιτικής ότι έχουμε κυβέρνηση αριστερή. Ότι ο κόσμος ψήφισε ''πρώτη φορά αριστερά''. Τι σημαίνει αυτό για όσους δεν είναι απατεώνες; Που δεν μασάνε το παραμύθι ότι ο κόσμος ψήφισε… αριστερά;

Κατ’ αρχήν, δεν γίνεται αριστερός κάποιος από δεξιός, από τη μία στιγμή στην άλλη. Ούτε το αντίθετο. Ούτε ο δεξιός γίνεται ξαφνικά αριστερός και ξανά μανά δεξιός.

Αν, λοιπόν, δεχθούμε ότι ο κόσμος αποφάσισε να γίνει αριστερός επειδή τον Ιανουάριο του 2015 ψήφισε πρώτο κόμμα τον… αριστερό Σύριζα, τότε πώς εξηγείται να δίνει πρώτο κόμμα την ΝΔ εδώ και ενάμισυ χρόνο;

Ποιες εκπομπές στην τηλεόραση πρωταγωνιστούν και σαρώνουν σε τηλεθέαση; Το Nomads, το Voice, το Survival, το Τατουάζ, όλα στα διαπλεκόμενα κανάλια. Εκπομπές με… αριστεροσύνη, όπως αριστερού χρώματος ήταν το… survivor που ξέσκισε την περασμένη σαιζόν.

Πώς αλλιώς θα οριστεί ως αριστερός ο κόσμος; Από την καθημερινότητα του. Τι βιβλία διαβάζει, τι τηλεόραση βλέπει, αν έχει παρουσία σε πνευματικές ή πολιτικές εκδηλώσεις.

Όταν, λοιπόν, ο σα δεν ντρέπεται αριστερός λαός τρώει στη μάπα και τη βρίσκει με τις μαλακίες της τηλεόρασης, με ποια… έννοια έγινε πράγματι αριστερός, με συνέπεια να ψηφίζει… αριστερή κυβέρνηση.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ