ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ GAY ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

 

Να ξεκαθαρίσουμε πώς τον θέλει η κοινωνία τον μητροπολίτη. Να πηγαίνει με αγοράκια, να του αρέσουν οι χήρες, γιατί όχι και οι παντρεμένες. Ή να παραμένει ανέραστος, σύμφωνα με τις επιταγές της Εκκλησίας.

Κατάρες στον δεσπότη όταν τον κάνουν τσακωτό παιδεραστή. Δεν αποφεύγει τη ντροπή της κοινωνίας ο ρασοφόρος κι αν κρεβατώνεται με κάποιο μανουλομάνουλο στα… άντα, που του δίνει και καταλαβαίνει.

«Η Ιερά Σύνοδος δεν προστατεύει τους ομοφυλόφιλους, ούτε ανέχεται στις τάξεις της την ομοφυλοφιλία», κάπως έτσι το είπαν από το ιερατείο και προκάλεσαν τον πρώην υπουργό και υποψήφιο αρχηγό κόμματος Γιάννη Ραγκούση να δώσει στοιχεία. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!

Να υποστηρίζει δημόσια και σοβαρά το παπαδαριό της Ελλάδος ότι δεν υπάρχουν gay ιερείς και αρχιερείς. Άλλο αέρα πατέρα να καταδικάζεται η ομοφυλοφιλία κι άλλο να δηλώνεται ότι δεν υπάρχουν σταχτομάγκαλοι δεσπότες.

Η πρόκληση, μάλιστα, του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου προς τον Ραγκούση της κεντροαριστεράς έχει και μία πρωτοτυπία. Το πειθαρχικό όργανο της Εκκλησίας στο οποίο αν θα προσέλθεις να καταθέσεις, να μας πεις ποιοι είναι gay, διασφαλίζεται από απόρρητο. Δεν θα μάθει κανείς ποιους θα «καρφώσεις».

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ: ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ...