ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

 

Πειράματα στα ζώα. Όχι, βέβαια, για να κάνει καλύτερη τη ζωή τους. Ούτε για να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων. Για την κονόμα, για τα τεράστια, τα ατελείωτα κέρδη γίνονται ΝΟΜΙΜΑ τα πειράματα σε γάτους και σκύλους, κουνέλια και ποντικούς, ψάρια και πτηνά.

Πειράματα στα ζώα σημαίνει, να το πούμε κυριλάτα, ''κακοποίηση'' των πλασμάτων που δεν έχουν Θεό. Εντάξει, και τα γαϊδούρια και τις φάλαινες, τα πρόβατα και τα δελφίνια, ο Θεός τα δημιούργησε, όμως τουλάχιστον μέχρι σήμερα έχει λησμονήσει(;) να αποστείλει έναν προφήτη, έναν σωτήρα. Κάποιον Ιησού, Μωάμεθ και σία να διδάξει στα ζώα πώς οφείλουν καρτερικά να αποδέχονται την ανθρώπινη βαρβαρότητα.

Τα καίνε τα ζώα στα πειράματα οι επιστήμονες. Τα μαστόρια για να πράξουν φάρμακα και καλλυντικά. Σπάνε τα κόκκαλα των ζώων, τα δηλητηριάζουν. Και χωρίς να τα ναρκώνουν, τους προκαλούν πόνο, ασφυξία, ο,τι πιο ακραίο, χωρίς όρια βασανισμό. Και, για να μην ενοχλούν με τα ουρλιαχτά τους τους ερευνητές, αφαιρούν τις φωνητικές χορδές από τα πειραματόζωα.

Γιατί το κτήνος που κουβαλάει από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του ο άνθρωπος να κωλώσει να στήνει ολοκαυτώματα στα ζώα, όταν στο παρελθόν το έχει ξανακάνει σε συνανθρώπους του; Και θα το ξανακάνει.

Παγκόσμια Ημέρα σήμερα 24 Απριλίου, για την κατάργηση της ζωοτομίας, των πειραμάτων στα ζώα. Ε, να δηλώνει έτσι την παρουσία του και ο ΟΗΕ. Μία βόλτα στα εργαστήρια των πολυεθνικών, όπου δολοφονούνται εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο, θα τολμήσει μόνο όποιος αντέχει τη φρίκη. Ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο, ηλεκτροσόκ.

Ο νόμος του ισχυρού. Του ανθρώπου. Στον όποιον ο Υιός του Θεού συνέστησε Αγαπάτε Αλλήλους.

Θεία Κωμωδία. Φαρσοκωμωδία.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ