ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟΣ;

 

Όταν μιλάμε για γυναικεία ομορφιά, εντάξει, το ξέρουμε η σκέψη θα πάει κατ' ευθείαν στην Αφροδίτη. Στην θεά του έρωτα. Στην θεά της σεξουαλικής ικανοποίησης ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα. Σε ποιον σε στέλνει η μυθολογία όταν αναφερόμαστε στο σεξ άνδρα με άνδρα; Και στην παιδεραστία. Στον Γανυμήδη. Στον νέο με το ανυπέρβλητο κάλλος. Με το ιδανικό σώμα, που αγγίζει την τελειότητα, που προκαλεί την έμπνευση του χαρισματικού γλύπτη. Ο Γανυμήδης είναι Τρώας, όχι Έλληνας. Τον άρπαξε ο Δίας και τον πήρε κοντά του, διότι και ο Θεός των Θεών έχει τις αδυναμίες του, και μέσα σ'αυτές είναι και οι παιδεραστικές.

Ο γνωστός μητροπολίτης ξανακτύπησε. Φοβερά πράγματα. Όταν βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται να δήλωσε ότι σέβεται την αρχαία θρησκεία. Αυτό, κατά τον μητροπολίτη, είναι αντιχριστιανικό. Μην πούμε τα εξεζητημένα και πολυμεταχειρισμένα, ότι ο μαυρορασοφόρος της εκκλησίας ζει στον μεσαίωνα, τον δικό του μεσαίωνα, όχι εκείνον της Ιστορίας, ο οποίος υποτίθεται έκλεισε τον κύκλο του.

Δικαίωμα του καθενός, και του δεσπότη, να χαρακτηρίζει “απολίτιστο” εκείνον που δηλώνει θαυμαστής του αρχαίου πολιτισμού. Όπως να χαρακτηρίζει αντιχριστιανικό αυτόν που δεν σέβεται και τον πολιτισμό αλλά και τη θρησκεία των αρχαίων. Παρακάτω.

Δεν είναι κακό κάποιος να δηλώνει αντιχριστιανός. Όπως ο ίδιος ο μητροπολίτης, και δικαίωμά του, δηλώνει εναντίον του μωαμεθανισμού. Πού ζούμε; Γούστο μου και καπέλο μου να είμαι κομουνιστής, αντικομουνιστής. Φασίστας και αντιφασίστας. Αεκτζής, αντιαεκτζής. Δωδεκαθεϊστής, πολυθεϊστής, μονοθεϊστής. Ό,τι γουστάρω. Υπέρ και κατά. Καπιταλιστής και αντικαπιταλιστής. Μπασκετικός φίλαθλος, αντιμπασκετικός. Κρεατοφάγος, χορτοφάγος.

Φοβερά πράγματα. Ο παπάς ζήτησε να απολογηθεί η Χρυσή Αυγή για τη δήλωση του βουλευτή της, διότι ο Δίας ασελγούσε στον Γανυμήδη. Τον πιο πανέμορφο νεανία της μυθολογίας. Ο αποδυτηριάκιας, βέβαια, είναι με τον Δία. Και επειδή είναι θεός, άσχετο ένας πεθαμένος θεός, επικροτώ κάθε του σκέψη, κάθε του ενέργεια. Άρα, και την απαγωγή του Γανυμήδη που έκανε ο Θεός των Θεών, ο Δίας, και τις στιγμές που περνάγανε οι δυο τους στο δωμάτιο των απολαύσεων.

Βέβαια. Το έχω δει με τα μάτια μου το παλάτι του Δία στην κορυφή του Ολύμπου, εκεί όπου δεν φυσάει κανένα αεράκι, ούτε βρέχει, ούτε χιονίζει. Ήθελε κάποιον μπάνικο οινοχόο ο Δίας και ξετρελάθηκε μόλις έπιασε το μάτι του τον καλλονό Γανυμήδη. Αμβροσία και νέκταρ είναι η τροφή των Θεών. Όχι και να τους σερβίρει όποιος και όποιος. Επέλεξαν το μανουλομάνουλο την Ήβη και τον προσωπικό ερωμένο του Δία, τον Γανυμήδη.

Όποιος τα βάζει με τον Δία μάλλον δεν φοβάται τους κεραυνούς του.

Διαβάστε ακόμα:

''ΚΡΕΜΑΣΤΟΒΥΖΟΥ'' ΚΑΙ ''ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΙΑ'', ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΩΙΔΕΣ