ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Η θρησκεία έρχεται από παλιά, γεννήθηκε πριν από σένα, κύριε πιστέ. Και δεν την έβγαλε από τη γκλάβα του κάποιος φιλόσοφος της πλάκας, ούτε επιστήμονας για μάπες. Προφήτες με τη θεία χάρη και την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος έδωσαν το Λόγο του Θεού. Όποιος, λοιπόν, κωλομπαρεύει τις επιταγές της θρησκείας, την οποία έχει ασπασθεί, τότε είναι αιρετικός. Όποιος φέρνει τη θρησκεία στα μέτρα του, στην εποχή του και στη... διευκόλυνση του. Αιρετικός είπα; Λάθος. Είναι αρνητής της θρησκείας του, η οποία είναι πράμα διαχρονικό και δεν το πλησιάζεις για να το αγοράσεις και να το προσαρμόσεις όπως γουστάρεις.

Η γυναίκα μετά την περίοδο της είναι ρυπαρή. Δεν λέμε ''βρώμικη''. Έχουν κρίσιμη σημασία οι λέξεις. Ποια λέξη χρησιμοποιείς για να αποδώσεις την αλήθεια της θρησκείας. Είπα αλήθεια; Βεβαίως, η θρησκεία για τον πιστό, είτε έχει πιαστεί κορόιδο, είτε πιστεύει κάτι πραγματικό, έχει αλήθεια. Δεν είναι απάτη η θρησκεία, ένα παραμύθι για τους μαλάκες.

Σύμφωνα, λοιπόν, για την εβραϊκή θρησκεία η γυναίκα μόλις τελειώσουν τα έμμηνα της οφείλει να τελέσει οπωσδήποτε το μικβέ, για να αποκαθαρθεί πριν έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον γκόμενο ή τον σύζυγο. Και, για να κάνουμε ταμείο, ο εβραϊσμός είναι η μαμά θρησκεία και του χριστιανισμού που έσκασε μύτη 600 χρόνια μετά τον βουδισμό, και του μωαμεθανισμού 600 χρόνια μετά τον Χριστό. Από τον εβραϊσμό, λοιπόν, προέρχονται τα δυο περισσότερο ''εμπορικά'' δόγματα, το ισλάμ και ο χριστιανισμός. Και άσε τους πονηρούς να λένε τα σάπια τους, να κωλομπαρεύουν την Παλαιά Διαθήκη ή ακόμα να μπερδεύουν τον χριστιανισμό με το δωδεκάθεο των Ελλήνων.

Ολόγυμνη η γυναίκα και όρθια μπαίνει μέσα στο νερό του μικβέ (φώτο), να καθαρίσει με τρόπο τελετουργικό ολόκληρη. Τρεις φορές ημερησίως αυτό το λουτρό και για επτά μέρες. Να βρέχονται και τα μαλλιά της, διότι πάντα σύμφωνα με τη θρησκεία αποτελούν μέρος του σώματος.

Η κουβέντα γίνεται μετά την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου θρησκείας στο Ισραήλ να παραγγείλει video προπαγανδιστικό, με τη συμμετοχή διάσημων γυναικών της χώρας, προκειμένου να... θυμίσει την αναγκαιότητα του μίκβε ή μίκβα, σύμφωνα με τη ραβινική παράδοση. Την εμβάπτιση κάθε γυναίκας σε βρόχινο νερό ή πηγαδήσιο. Με νερό της ευδάπ δεν πιάνει το μίκβε, που υπάρχει σε κάθε εβραϊκή συναγωγή, κάθε εκκλησιαστικο ναό της θρησκείας, η οποία είναι απόλυτα δεμένη με το αρχαίο έθνος του Ισραήλ.

Με την ευκαιρία. Σαν σωστή θρησκεία ο εβραϊσμός, που τα έχει προβλέψει όλα, και γι' αυτό κρίνεται παρεμβατική στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του πιστού, απαιτεί μίκβε από την γυναίκα και μετά τον τοκετό. Ρυπαρή είναι αμέσως μετά τη γέννα. Τέλος, μίκβε πρέπει να γίνεται και στον πεθαμένο πριν τον χώσουν στον τάφο. Να μην πάει ακάθαρτος να συναντήσει τον δημιουργό του.

Το τελευταίο. Αδιανόητο να προκαλεί αντιδράσεις η εν λόγω κυβερνητική πρωτοβουλία μέσα στο ίδιο το Ισραήλ και την ειρωνεία από μη Εβραίους στο εξωτερικό. Στο στυλ ''Δεν είμαστε στο μεσαίωνα, αυτά είναι ξεπερασμένα... '', κι άλλα τέτοια αντιθρησκευτικά.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΤΑΝΚ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ