Ρε ξεφτιλες, κρατικοδιαιτοι…

 

Θέλετε να λέγεστε Έλληνες! Όχι ξεφτίλες είστε, τσαπατσούληδες, αμόρφωτοι, χωρίς παιδεία, ακαλαίσθητοι, ανίκανοι και ακατάλληλοι για τις θέσεις που έχετε. Και μιλάω από τους χαμηλά μέχρι το κεφάλι. Φυσικά! Γιατί το ψάρι βρωμάει πρώτα από το κεφάλι…

Η Λίνα Μενδώνη πρέπει να ντρέπεται. Υπήρξε και στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Ντροπή της. Από το Κ.Α.Σ και το ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε στην ΝΔ και την έκαναν και Υπουργό Πολιτισμού. Και τρέχει να φωτογραφίζεται επιβλέποντας έργα άλλων και εγκαινιάζοντας έργα άλλων, την στιγμή που βλέπουμε εικόνες σαν κι΄ αυτήν! Ντροπή της!

Φωτογραφίες βγαλμένες στις 17 Νοεμβρίου 2019 από τον Ioannis Soukoulis, που τις ανάρτησε στο Facebook. Κοιτάξτε χάλι. Κοιτάξτε ρεζιλίκι. Στο Νο 1 μνημείο της Ελλάδας – και του πλανήτη – να επικρατεί αυτή η κατάσταση. Ανεβαίνουν καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες το λόφο της Ακρόπολης για να θαυμάσουν τον Παρθενώνα και αντικρύζουν αυτό το αίσχος.

Μια παράγκα, όπου στο πίσω μέρος της έχει ένα σπασμένο αμίαντο (υλικό επικίνδυνο και καρκινογόνο- απαγορευμένο παντού), σακούλες σκουπιδιών, καλώδια, σωλήνες, μπάζα, κακοτεχνίες… Και όλα αυτά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κάτω από τον Παρθενώνα.

Να απολυθούν άμεσα…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr