ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

 

Τα περισσότερα δεν έχουν γραφτεί ακόμα. Η κουβέντα για τον κορονοϊό. Τα άντερα τους έχουν πει, επώνυμοι κι ανώνυμοι. Με την περισπούδαστη υπογραφή τους οι μεν, με την καφενειακή προσέγγιση οι δε. Κι έρχομαι να προσθέσω το αναμενόμενο. Ό,τι βγήκε στον αέρα θα ξεχαστεί. Μας περιμένουν οι σκέψεις, οι αλήθειες(;) που θα σκάσουν μύτη αύριο. Στο μέλλον.

Ήδη γράφονται βιβλία με τη φιλοδοξία των συγγραφέων να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι γεννήθηκε το μικρόβιο, αυτοί είναι οι ένοχοι, οι φταίχτες με σκοπιμότητα ή όχι, γι΄αυτό το λόγο ο κορονοϊός άρχισε τον παγκόσμιο τουρισμό. Και ο σινεμάς δεν θα μείνει πίσω. Θα μας πλακώσουν οργουελικές ταινίες φαντασίας και καταστροφής, που θα απειλούν πόλεις και κράτη κλπ κλπ΄

Χωρίς να υπάρχει αιτία στήνονται ταινίες με παρόμοιο περιεχόμενο. Και δεν φτιαχτούν με αφορμή τον κορονοϊό, που έστειλε κόσμο και κοσμάκη στις εντατικές και τα νεκροταφεία; Και ξεχάστε τους σεσημασμένους, στους οποίους αποδίδουν το κακό. Ότι ο ιός είναι βρωμοδουλειά των τάδε σκοτεινών κύκλων, των εβραίων, των φαρμακοβιομηχανιών, των ορατών και αοράτων illuminati. Δεν λέω κάτι άλλο απ' αυτά που στα ίσα βγαίνουν στο φως.

Ποια είναι η αλήθεια; Η πραγματική, η ιστορική αλήθεια, όχι η κινηματογραφική και η άλλη της επιστημονικής φαντασίας. Πολλά ζητάς. Δεν υπάρχει αλήθεια. Δεν υπήρξε ποτέ. Η αλήθεια είναι προσωπική υπόθεση. Αυτή είναι που εσύ ασπάζεσαι. Αυτή που βγαίνει από τη δική σου κεφάλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ