Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο... ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

 

«Να ‘ρθείτε τώρα, να φέρετε και τα παιδάκια σας να κοινωνήσουν. Και να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα. Γιατί το πιστεύετε ότι εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου!... Όποιοι αμφισβητούν το σώμα και το αίμα του Κυρίου, το βλασφημούν! Όποιοι και όποιες αμφιβάλλουν ότι είναι σώμα και αίμα Χριστού, να μην έρχονται, να μην πλησιάζουν…».

Λόγια του μητροπολίτη Κοζάνης, με το όνομα Παύλος. Κάλεσε τους πιστούς να πάρουν άφοβα τη Θεία Κοινωνία. Και με τα παιδάκια τους. Αυτά που λένε επιστήμονες και κυβερνητικοί, Τσόδρες και Χαρδαλιάδες, είναι υβριστικά της πίστης στον Χριστό. Το ξεκαθάρισε ο μητροπολίτης Παύλος και συμφωνώ μαζί του 100%.

Πιστεύεις; Αν, λοιπόν, είσαι χριστιανός αληθινός, τότε δεν γίνεσαι θύμα του κορονοϊού. Ξεκάθαρα πράγματα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους εαυτούς τους όσοι διστάζουν να κοινωνήσουν με το ίδιο κουταλάκι, το οποίο προστατεύεται από το άγιο πνεύμα, τους αγγέλους και τον ίδιον τον Ιησού.

Είναι φανερό. Το πήρα πρέφα, αν και ομολογώ πως άργησα να το ψυλλιαστώ. Δουλειά του Θεού είναι ο κόβιντ για να δοκιμάσει την πίστη των χριστιανών, όχι μόνο αυτών. Και των μουσουλμάνων, και των εβραίων, τέλος πάντων όσων πιστών στον ίδιον μεγαλοδύναμο.

Στο όνομα του Ύψιστου ο μητροπολίτης κάλεσε τον κόσμο στην κορονοϊοκτυπημένη Κοζάνη να κοινωνήσει . Δεν εκπροσωπεί την πίστη σε ποδοσφαιρική ομάδα ο Παύλος, ούτε την πίστη σε πολιτικό κόμμα. Ο ιεράρχης Σερβίων και Κοζάνης είπε: ''Όσοι δεν κοινωνήσουν δεν θα γνωρίσουν τη Βασιλεία του Θεού. Δεν το λέω εγώ, ο Κύριος το λέει''.

Κανονίστε την πορεία σας, κύριοι πιστοί.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΘΩΡΗΚΤΟΥ...