ΤΕΛΙΚΑ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ;

 
Ο Πάπας της Ρώμης, αυτό το ανθρωπάκι που κυκλοφορεί λες και αγνοεί ότι προίσταται στην μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της ανθρωπότητας, βγήκε στο μπαλκόνι και μας είπε ότι και οι ομοφυλόφιλοι είναι παιδιά του Θεού. Καλά, δεν υπάρχει τσίπα; Τι είναι, ρε, ο Θεός, κάποιος κωλοτούμπας πρωθυπουργός, ο οποίος άλλα λέει σήμερα κι άλλα αύριο. 
 
Εγώ ξέρω ότι όσοι πιστεύουν αληθινά στον Θεό, τον βλέπουν με δέος διότι είναι Θεός. Δεν τον πιστεύουν για να τον τσιμεντάρουν στα μέτρα τους. Θεός για τους πιστούς, όχι για τους άθεους, είναι Αυτός που είναι. Από καταβολής. Δεν λέει και ξελέει ο Θεός. Ό,τι είπε, αυτό είναι. Τέρμα και τελείωσε. Ο Θεός είναι αθάνατος, πράμα διαχρονικό κι αυτά που είπε έχουν αξία αιώνια. Μόνο ένας παπατζής τα ερμηνεύει σήμερα έτσι και γιουβέτσι μετά από εκατό ή χίλια χρόνια. 
 
Τα πιο ''φωτισμένα'' χριστιανικά μυαλά, απόστολοι, άγιοι, δάσκαλοι, αρχιερείς, όλο το παπαδαριό τους, οι λεγόμενοι πατέρες της εκκλησίας, μας τα έχουν ζαλίσει από τότε που έσκασε μύτη η θρησκεία τους, σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο έχουν πει ότι είναι αμαρτία, πράξη αφύσικη, καταδικαστέα. 
 
Φρίκη προκαλούν το τι έχουν σούρει στην ομοφυλοφιλία και τι έχουν τραβήξει οι φουκαράδες οι ομοφυλόφιλοι από το σκυλολόι της χριστιανοσύνης. Και έρχεται σήμερα ο Φραγκίσκος, ο μίστερ αλάθητο του Πάπα και λέει ''Έκανα αγώνα για να αναγνωριστούν οι γάμοι των gay, διότι κι αυτοί έχουν δικαίωμα να ζουν σε οικογένεια''. 
 
Μιλάμε για πλάκα. Χοντρή πλάκα. Εδώ δεν συζητάμε αν είναι ή όχι... αμαρτία η  ομοφυλοφιλία, κι αν είναι χριστιανικά σωστό να τους καίνε στην πυρά ή μόνο να τους ρίχνουνε κατάρες, διότι έτσι το θέλει ο Θεός. Εδώ λέμε το άλλο. Όλοι οι προηγούμενοι Πάπες στο Βατικανό-  το προπύργιο της ελεεινής ομοφυλοφιλίας, όχι της κυριλάτης, για να ξέρουμε τι λέμε- και οι δυο προηγούμενοι  Πάπες, ο Ιωάννης-Παύλος και ο Βενέδικτος, ήταν απόλυτα ενάντια στη συμβίωση ομόφυλων ζευγαριών.
 
Φοβερά πράγματα. Ο Φράγκυ, ο σημερινός Πάπας της Ρώμης ξεφτύλισε τον Απόστολο Παύλο κι όλους τους μεγαλορασοφόρους του χριστιανισμού, οι οποίοι θεωρούσαν χωρίς δεύτερη κουβέντα ότι η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή. Και δεν οφείλεται στη φύση των ομοφυλόφιλων, διότι έτσι τους γέννησε η φύση, αλλά η φιληδονία τους είναι προϊόν της ακόλαστης και έκφυλης ζωής τους.
 
Μην το παρατραβήξω άλλο. 
Διαβαστε ακομα:

ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ