ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝ... ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

 

Στην Κίνα έχουνε καθαρίσει με το μικρόβιο. Μηδέν κρούσματα. Γιατί; Μέχρι που υποψιάζεσαι πως βρωμάει η δουλειά. Κάποιο κόλπο είναι στη μέση, μολύνανε τον κόσμο όλο από την Κίνα πρώτα και αφού περπάτησε το πλάνο, άφησαν λεύτερα τα λουριά.

Εγώ λέω το άλλο. Όταν ένα κράτος παίρνει μέτρα, το κάνει για να έχει αποτέλεσμα. Δεν αποφασίζει καραντίνες και όποια άλλα περιοριστικά μέτρα για να λέει ότι πήραμε μέτρα. Στην Κίνα, λοιπόν, είπαν lockdown κι αυτό σημαίνει lockdown. Δηλαδή;

Δεν βγαίνει ΚΑΝΕΙΣ έξω από το σπίτι του μέχρι νεωτέρας. Εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρει που θα συλληφθεί. Στους έρημους δρόμους (φώτο) κυκλοφορούσε μόνο στρατός κι αστυνομία για να μαζέψει όποιον είχε παραβιάσει την κλεισούρα. 

Από κάθε οικογένεια έχει δικαίωμα να ξεπορτίσει μόνο ένας μια φορά την εβδομάδα και για μισή ώρα. Για τις όποιες ανάγκες της οικογένειας του. Μην πω περισσότερα. Μόνο τούτο: Τσάκωσαν στο αεροδρόμιο του Πεκίνου δυο επιβάτες με συμπτώματα κορονοϊού, μετά από πτήση από Αθήνα και ακύρωσαν για 15 μέρες τις πτήσεις από Ελλάδα. 
Στην Ελλάδα, για να κάνουμε ταμείο, η κυβέρνηση είναι ελληνική και ο κόσμος είναι Έλληνες.
Διαβαστε ακομα:

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Η ΑΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ