ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΡΕΙΣ... ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ

 
Ο ένας 29 χρονών, ο άλλος 27, τους είχαν υποψιαστεί, κι όταν στο σπίτι τους  μπουκάρησε ο όχλος, τους έπιασαν να κάνουν τη δουλειά. Ομοφυλόφιλοι είναι οι δυο, μόνοι μέσα στην κρεβατοκάμαρα, τη στιγμή που είναι αυτοκόλλητοι, τους άρπαξαν και τους έχωσαν φυλακή. Συνέβη σήμερα, μόλις λίγες μέρες πριν, όχι πριν 50 και εκατό χρόνια. Στην Ινδονησία.

Ένοχοι αποφάσισε το πρώτο δικαστήριο. Η τιμωρία είναι 80 ραβδισμοί δημοσίως. Να δουν το show όλοι οι σωστοί μουσουλμάνοι και να λειτουργήσει παραδειγματικά η ποινή για κάθε άλλον gay.

Το δεύτερο δικαστήριο έλαβε υπ’ όψιν του ότι οι δυο νέοι έκατσαν ήδη δυο μήνες στη φυλακή και γι’ αυτό μείωσε την ποινή από 80 σε 77 μαστιγώματα.

Ο ισλαμικός νόμος με βουρδουλιές. Και οι Άγγλοι σύμφωνα με το δικό τους νόμο, τη δική τους αποικιοκρατική νομοθεσία, τιμωρούσαν στην Κύπρο και ανήλικα αγόρια με ραβδισμούς, αν τους έκριναν ένοχους αντιστασιακής δράσης.

Στις 29 Ιανουαρίου εκτελέστηκε η ποινή και μαστιγώθηκαν 77 φορές οι δυο νέοι για το λάθος της φύσης, δηλαδή του Θεού, να τους γεννήσει ομοφυλόφιλους. Πριν ξεκινήσει το μεσαιωνικό μαρτύριο τους, ένας ιερέας είπε τις μαλακίες του στο πλήθος, στο όνομα της θρησκείας. Για ποιο λόγο, δηλαδή, έπρεπε να καταδικαστούν τα δυο παλιόπαιδα.

Διαβαστε ακομα:

 

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ… ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ