ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Η κ. Μαρία Αγάλλου συνεχίζοντας την καλή δουλειά που κάνει ως πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου, κάλεσε τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 να επισκεφτεί το νησί. Ήθελε η ίδια να τους φιλοξενήσει και να τους ξεναγήσει δείχνοντας τους όλες τις ομορφιές του τόπου.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλοννήσου λοιπόν, τριμελές τηλεοπτικό συνεργείο του Ant1 επισκέφθηκε το νησί το διάστημα 2-4 Ιουνίου και όλοι τους μαγεύτηκαν από τον θαλάσσιο «πλούτο» της!

Ο ίδιος ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης είπε στην κάμερα: “Το άνοιγμα του υποβρυχίου μουσείου πριν λίγες ημέρες έφερε ένα μπαράζ δημοσιότητας. Παράλληλα με το ναυάγιο της Περιστέρας, προβάλλουμε τη covid-free πορεία μας, τους εμβολιασμούς και φυσικά, όλες τις διαστάσεις του τουριστικού μας προϊόντος – που δεν είναι άλλο από το ίδιο μας το νησί”.

Με προσωπική φροντίδα της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Μαρίας Αγάλλου, όπως είπα, η αποστολή του Ant1 είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει τους οικισμούς του νησιού, τις παραλίες και το θαλάσσιο πάρκο. Οι δημοσιογράφοι εντυπωσιάστηκαν με τις δυνατότητες του πρώτου υποβρύχιου μουσείου της Ελλάδας στην Περιστέρα, την ιδιαίτερη γαστρονομία, τα μοναδικά τουριστικά προϊόντα, τους ξεχωριστούς πόλους έλξης και τις τουριστικές υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και αναψυχής αλλά και με το…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr