Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΕΣ...

 
Πάω στο γήπεδο να δω μπαλα. Δεν κάνω κέφι να αρχίσει την προπαγάνδα κανένας για οτιδήποτε άλλο άσχετο. Πάω στο Μέγαρο Μουσικής το ίδιο. Πάω στο καζίνο να παίξω ρουλέτα ή στην εκκλησία να μου πει ο παπάς το λόγο του Θεού. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο. Πάω παραλία να κολυμπήσω ή πλατεία να πιω καφέ, να δοκιμάσω παγωτό, να βρεθώ με την παρέα. Και κάποιος πονηρός σε άσχετο χώρο θα μου κάνει κατήχηση; Γι' αυτό ή για κείνο το ζήτημα. Απαράδεκτο.
Τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Δεν το συζητάμε αυτό. Είναι τελειωμένο. Βεβαίως οι ομοφυλόφιλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ετεροφιλόφυλους, αρέσει, δεν αρέσει σε κάποιους. Βεβαίως οι ομοφυλόφιλοι είναι ίσοι, ίσως και ανώτεροι των μη ομοφυλοφίλων. Είπαμε. Αυτά είναι τελειωμένα, πολυσυζητημένα. Και επειδή σε κάποιους δεν τους κάθεται καλά να αντιμετωπίζονται κοινωνικά οι ομοφυλόφιλοι σαν και τους ετεροφυλόφιλους, θα χρειαστεί να φωταγωγείται ένα γήπεδο με τα χρώματα των ΛΑΟΤΚΙ; Απαράδεκτο.
Χαμός γιατί στο χθεσινό ματς Γερμανίας - Ουγγαρίας δεν επέτρεψε η UEFA να αγκαλιαστει το γήπεδο με τα χρώματα του κινήματος απελευθέρωσης των gay. Για καλό σκοπό ο ιερέας από τον άμβωνα βρίσκει την ευκαιρία να ψήσει κάποια κορόιδα πιστούς να ψηφίσουν αυτό το κόμμα, να καταψηφίσουν ένα άλλο. Καλός σκοπός να προπαγανδιστούν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων  ή όποιων άλλων, αλλά άτοπο στο γήπεδο, στο καφενείο, στο μπουζουκτσήδικο, στη ντίσκο.
Ο μακαρίτης και δολοφονημένος Κώστας Ταχτσής, ομοφυλόφιλος κραχτός, είχε μπεί στο ματι του σκληρού και... συνδικαλισμένου αδερφάτου, διότι διαφωνούσε για το εξης λόγο: ''Ρε, είσαστε καλά, να διεκδικείτε απελευθέρωση των ομοφυλοφίλων με μπροστάρηδες... αγωνιστές τους τραβεστί της Συγγρού; Είναι σα να ξεκινούν αγώνα φεμινιστικό για την ισότητα των γυναικών οι επαγγελματίες πόρνες. Α, να χαθείτε, παλιοαδελφές,,, ''. Αυτά έλεγε ο Ταχτσής και του έκαναν μαύρη τη ζωή οι καπετάνιοι του... τραβεστικού κινήματος.
Αν, δηλαδή, στο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα επιτραπεί να παρελάσουν βαμένες και στολισμένες τραβεστί, κουνάμενες και σινάμενες, με φτερά και πούπουλα, φορώντας μπικίνι και τακούνια, θα προσφέρουν στον αγώνα του ΛΑΟΤΚΙ; Εγώ λέω πως θα ξεράσουν από αηδία όλοι οι σοβαροί και σκεπτόμενοι ομοφυλόφιλοι.
Διαβαστε ακομα:

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ;