SERIAL KILLER ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ... ΘΕΟΥ

 

Του Ηλία σήμερα. Ποιανού μεσιέ Ηλία; Του προφήτη, ντε! Ποιανού προφήτη, και μη βαράς, κύριος. Του προφήτη του Θεσβίτη. Και ποιος προκομμένος είναι τούτος ο προφήτης ο Θεσβίτης που τον γιορτάζει σήμερα 20 Ιουλίου η ορθοδοξία; Αν ανοίξεις τα εβραϊκά κιτάπια θα μάθεις ότι ήταν ένας και γαμώ τους δολοφόνους, καθάρισε κόσμο και κοσμάκη, κυρίως ιερείς του Θεού Βαάλ, αλλά το έκανε για την πίστη την αληθινή.

- Συγγνώμην, και μην με παρεξηγείς για την αμάθεια μου περί τα θρησκευτικά παραμύθια…

''Παραμύθια είπες;''.

- Παραμύθια, βέβαια! Εκτός κι αν με περνάς για πολύ ηλίθιο, όταν μου λες, ότι τιμούν οι ορθόδοξοι χριστιανοί τη μνήμη αυτουνού του serial killer που στο όνομα του Γιαχβέ, του Θεού των Εβραίων, πήρε στο λαιμό του πολλούς ανθρώπους.

''Μα, αυτοί που σκότωσε ήταν πιστοί της προηγούμενης θρησκείας''.

- Όπως το λες, πιστοί ήταν κι αυτοί οι φουκαράδες! Πίστευαν κι αυτοί. Αν, λοιπόν, ευλογείτε, εσείς οι χριστιανοί τα εγκλήματα του μαχαιροβγάλτη Ηλία, τότε συμφωνείτε με τον δικό του Θεό. Να, γιατί λέω ότι δουλεύετε κόσμο όταν παριστάνετε ότι είναι αντίπαλη θρησκεία η εβραϊκή. Δεν κολλάει, κύριος, να λατρεύεις ''ήρωα'' εχθρικής θρησκείας.

Τέλος πάντων, πάντα κατά τας γραφάς, ο Εβραίος Ελιγιαχού, που τον κάνανε Ηλία, γιος του Σαβώκ, έζησε τον ένατο αιώνα πριν τον Χριστό, κάπου τρέχα γύρευε στην περιοχή Γαλαάδ, στα χρόνια του βασιλιά Αχαάβ. Αυτός ο Αχαάβ πήρε στο κυνήγι τον Λιάκο τον τσαμπουκά, και στο κυνηγητό πήρε μέρος και η Ιεζαμπέλ. Ποια είναι πάλι αυτή; Η γυναίκα του βασιλιά που ανέλαβε να κανονίσει τον τρομοκράτη και αναρχικό Ηλία, διότι ή έχουμε μαγαζί σοβαρό ή αφήνουμε το κάθε τσογλάνι να μας το διαλύσει.

Για να γλυτώσει από την Ιζαμπέλα ο προφήτης του Θεού Ηλίας καβατζάρισε μέσα σε σπηλιά… , κάπου εδώ τερματίζω το παραμύθι, γιατί με πιάσανε τα γέλια με τις ανοησίες των θρησκευτικών κόμικ.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ, ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΦΡΙΚΤΟ